ΑγροτικάΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Η Μαρία Αντωνίου σε εκδηλώσεις (σειρά φωτογραφιών)

Η Μαρία Αντωνίου σε εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο

Στην χθεσινή πολύ όμορφη αποχαιρετιστήρια γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Μεσοποταμίας, όπου μαθητές, δάσκαλοι και Σύλλογος Γονέων, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με χορούς, σκετς και πολύ κέφι. Καλό καλοκαίρι!

Η εορτή των Αγίων Πάντων, έχει καθιερωθεί από την Ελληνική Αστυνομία ως «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» για την επιβράβευση τους και την αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Στην πολύ όμορφη ημερήσια εκδήλωση: «Παίζοντας Μαθαίνω για το Περιβάλλον», που διοργάνωσε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, που συνοδεύονταν από τους συγγενείς τους τρίτης ηλικίας (παππούδες και γιαγιάδες), με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Ωραίες και χρήσιμες πρωτοβουλίες και δράσεις που αξίζουν τον θαυμασμό και τα συγχαρητήρια όλων.

Στο 12ο Grand Prix Άργους Ορεστικού 2017, που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και τον Δήμο Άργους Ορεστικού.

Νιάτα και αθλητισμός συναντήθηκαν για μία ακόμη χρονιά στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους Ορεστικού, σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών και επιτυχιών και αποζημιώνοντας τους πολυάριθμους λάτρεις του στίβου που παρευρέθηκαν και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών.

Πολλά και θερμά συγχαρητήρια σε συμμετέχοντες και διοργανωτές.

Στο διήμερο εκδηλώσεων, που διοργάνωσε για μία ακόμη χρονιά με επιτυχία και πολύ κόσμο ο Σύλλογος Νταηλάκη

Στην πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα: «Προκλήσεις Σύγχρονης Κτηνοτροφίας» που διοργάνωσε το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ), σε συνεργασία με το Γεωπονικό Σύλλογο Ν. Καστοριάς. Γνώση και διαρκής ενημέρωση των μελών του Παραρτήματος και του αγροτικού κόσμου της περιοχής μας αποτελούν βασικά στοιχεία για την αειφόρο ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα και την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών τροφίμων ζωικής προέλευσης.

 

 

Back to top button