Άργος ΟρεστικόΕλλάδαΚαστοριά

Σε Εισαγγελέα Εφετών προήχθη ο Κωνσταντίνος Σαμαράς από το Βογατσικό

Ποιοι εισαγγελείς προήχθησαν

Σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προήχθη από το 15μελές Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΣ) του ΑΠ, ο εποπτεύων εισαγγελέας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, Ιωάννης Αγγελής, ενώ έγιναν και άλλες 17 προαγωγές εισαγγελικών λειτουργών.

Παράλληλα, από την προαγωγή στον βαθμό του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου παραλείφθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη, η οποία δεν προήχθη, λόγω της πειθαρχικής ποινής που έχει.

Μετά την προαγωγή του κ. Αγγελή στον βαθμό του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και μετά την δημοσίευση της προαγωγής του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, θα εγκαταλείψει τη θέση που κατέχει στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία και εν συνεχεία το ΑΔΣ θα καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί στην Αντιτρομοκρατική.

Ο νέος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου γεννήθηκε το 1957 και εισήλθε στο δικαστικό σώμα τον Σεπτέμβριο του 1983.

Παράλληλα, από το ΑΔΣ προήχθησαν στον βαθμό του εισαγγελέα Εφετών και οι εξής 5 αντεισαγγελείς Εφετών: Χαράλαμπος Μωυσίδης, Ευάγγελος Κασαλιάς, Κωνσταντίνος Σαμαράς, Σοφία Αποστολάκη και Βασιλική Χριστούλη.

Ακόμη, προήχθησαν στον βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών οι εξής 6 εισαγγελείς Πρωτοδικών: Μαρία Σπυροπούλου, Ζωή Νικολάου, Δημήτριος Σταύρου-Βρακάς, Ευάγγελος Μαστάκας, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και Καλλιρόη Νταίκου.

Τέλος, στον βαθμό του εισαγγελέα Πρωτοδικών προάγονται οι εξής 6 αντεισαγγελείς Πρωτοδικών: Γεώργιος Πολυκράτης, Ιωακείμ Κασωτάκης, Ειρήνη Πελεκάνου, Κωνσταντίνα Θάνου, Στυλιανή Γιαιλόγλου και Δήμητρα Τσιαρδακλή.

pelop.gr

Back to top button