Ελλάδα

Cosmetic Derma Medicine-Επιχείρηση Γάμος: Ανανεωθείτε πριν την εκκλησία

Οι μέρες πλησιάζουν και το άγχος κορυφώνεται. Το τρέξιμο των τελευταίων μηνών σας έχει ταλαιπωρήσει και είστε στα πρόθυρα κατάρρευσης λίγο πριν το γάμο. Σε συνεργασία με την κορυφαία κλινική Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, CosmeticDermaMedicine, έχουμε να σας προτείνουμε τις καλύτερες θεραπείες ανανέωσης και λάμψης που μπορείτε να πραγματοποιήσετε και να  δείχνετε ξεκούραστεςενώ το πρόσωπό σας θα ακτινοβολεί φρεσκάδα και νεότητα.

Ο πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός Υπεύθυνος της Κλινικής στη Θεσσαλονίκη, Δρ. Γεώργιος Χάμπας, μας αναλύει τις δύο ενέσιμες θεραπείες που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των γυναικών.

Botox

Toμπότοξ χρησιμοποιείται στην Ιατρική πάνω από 35 χρόνια, ενώ μετά από πληθώρα κλινικών μελετών έχει αποδειχθεί ότι είναι απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό. Πρόκειται για την πιο δημοφιλή ενέσιμη, μη επεμβατική θεραπεία ενάντια στη γήρανση και τις δυναμικές ρυτίδες έκφρασης με εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα. Η ενέσιμη θεραπεία μπότοξ εφαρμόζεται συνήθως στο μέτωπο, το μεσόφρυο, γύρω από τα μάτια, στο οβάλ προσώπου και λαιμού ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί και προληπτικά ενάντια στις ρυτίδες.

Tip: Η εφαρμογή του Botox θα πρέπει να γίνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο Δερματολόγο ή Πλαστικό Χειρουργό

 

Υαλουρονικό Οξύ

Πρόκειται για μια ουσία που υπάρχει στον οργανισμό μας και είναι υπεύθυνη για την ενυδάτωση του δέρματος. Αποτελεί ένα άριστο υλικό «γεμίσματος» ρυτίδων (ρυτίδες που έχουν ήδη σχηματιστεί και φαίνονται σε ηρεμία) ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με θεαματικά αποτελέσματα στην αύξηση όγκου σε χείλη και ζυγωματικά. Οι ρυτίδες σβήνουν και το δέρμα φαίνεται σφριγηλό και ενυδατωμένο. Σημαντικός παράγοντας για όμορφα και φυσικά αποτελέσματα είναι η εφαρμογή του υαλουρονικούοξέως από έμπειρο γιατρό, όπως ισχύει και για το μπότοξ.

Tip: Ο συνδυασμός των δύο θεραπειών προσφέρει ορατή ανανέωση και αναζωογόνηση, άμεσα, αναίμακτα και με απόλυτη ασφάλεια.

Μπορείτε να συζητήσετε την κατάλληλη θεραπεία για τη βελτίωση της αισθητικής του προσώπου σας με τους εξειδικευμένους γιατρούς που στελεχώνουν την κλινική CosmeticDermaMedicine,στην καρδιά της Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 17).

Cosmetic Derma Medicine

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

Back to top button