ΓούναΚαστοριάΚόσμος

SAGA FURS – Οι πωλήσεις των μινκ : Μεγάλα ποσοστά πώλησης σε σταθερές τιμές, με αυξομειώσεις τιμών

Οι πωλήσεις των μινκ ξεκίνησαν με την συμμετοχή 560 αγοραστών από όλες τις αγορές.

Τα αρσενικά Silverblue πουλήθηκαν σχεδόν σε ποσοστό 80% σε τιμές περίπου 10% χαμηλότερες σε ευρώ σε σύγκριση με τα πρόσφατα ευρωπαϊκά επίπεδα τιμών. Η συλλογή των 330.000 θηλυκών Silverblue πωλήθηκε σε τιμές ελαφρώς χαμηλότερες από αυτές των πρόσφατων ευρωπαϊκών επιπέδων. Τα θηλυκά Silverblue Velvet επίσης πουλήθηκαν κατά 80%.

Τα αρσενικά Sapphire πουλήθηκαν σε ποσοστό σχεδόν 100% κάτω από σκληρό ανταγωνισμό σε σταθερές τιμές.

Τα αρσενικά Sapphire Velvets πουλήθηκαν σε ποσοστό 70% σε τιμές 10% χαμηλότερες από τα πρόσφατα ευρωπαϊκά επίπεδα τιμών.

Η αποδυνάμωση του δολαρίου ΗΠΑ κατά 5% σε σύγκριση με τις πρόσφατες δημοπρασίες συνετέλεσε στις μικρές μειώσεις τιμών. Κύριοι αγοραστές ήταν η Κίνα με πολύ καλή υποστήριξη από την Ελλάδα, την Ρωσία και την Τουρκία.

Τα White πουλήθηκαν σε μια πολύ δραστήρια αίθουσα. Η βιομηχανία μόδας έδειξε μεγάλη ζήτηση για τα white μινκ. Υπήρξε σκληρός ανταγωνισμός για τα White classic mink που πουλήθηκαν σε ποσοστό 100% σε σταθερές και αυξημένες τιμές.

Μια συλλογή από 190.000 white velvet μινκ επίσης πουλήθηκε σε σταθερές έως ελαφρώς χαμηλότερες τιμές, συγκρινόμενες με τα πρόσφατα ευρωπαϊκά επίπεδα και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την εξασθένιση του δολαρίου.

Το Saga Furs’ Top lot αποτελούμενο από 100% Πιστοποιημένα θηλυκά White Mink αγοράστηκε από την Polar Furs για την εταιρία Funtastic Furs, NY.

Η προσφορά των αρσενικών Classic Brown πουλήθηκε σχεδόν 100% κάτω από σκληρό και διάσπαρτο ανταγωνισμό. Οι τιμές για τα περισσότερα είδη ήταν αυξημένες σε σχέση με τα πρόσφατα Ευρωπαϊκά επίπεδα.  Η συλλογή των Velvet πουλήθηκε σχεδόν κατά 90% σε τιμές σταθερές έως ελαφρά χαμηλότερες.

Το έντονο ενδιαφέρον για τα αρσενικά Black είχε ως αποτέλεσμα την πώληση του 100% σε τιμές σταθερές έως ελαφρά χαμηλότερες σε σύγκριση με τα πρόσφατα ευρωπαϊκά επίπεδα και λαμβάνοντας υπ οψιν την εξασθένηση του δολαρίου. Τα αρσενικά Mahogany πουλήθηκαν σε μια πολύ δραστήρια αίθουσα σε ελαφρά χαμηλότερες τιμές.

Κύριοι αγοραστές ήταν η Κίνα, με υποστήριξη από την Τουρκία, την Ελλάδα και την Ρωσία.

Επίσης διατέθηκαν σχεδόν 600.000 θηλυκά Black, Mahogany και Brown. Τα Black πουλήθηκαν 100% κάτω από σκληρό ανταγωνισμό με αξιοσημείωτη αύξηση τιμών για τις καλύτερες ποιότητες. Οι πωλήσεις ήταν καλά μοιρασμένες μεταξύ Κίνας, Ρωσίας, Ιταλίας και Κορέας.

Τα θηλυκά Brown classic πουλήθηκαν σε ποσοστό 100% κάτω από σκληρό ανταγωνισμό σε σταθερές έως ελαφρά αυξημένες τιμές, τα θηλυκά Mahogany πουλήθηκαν κατά 95% σε ελαφρώς χαμηλότερες τιμές.

Η  Kίνα ήταν η κυρίαρχη αγορά για τα θηλυκά Brown και Mahogany με ισχυρή υποστήριξη από την Κορέα και την Ιταλία. Το top lot των θηλυκών Brown Velvet αγοράστηκε από τον  Dick Morsink, CBM Furs, για τον Rien Leeijen, Lion Mink, για έναν ειδικό φιλανθρωπικό σκοπό.

 

 

 

Back to top button