Καστοριά

Δε θα πιστεύετε από πόσα άτομα αποτελείται η Ομάδα Προστασίας Αδέσποτων Καστοριάς!

Την απάντηση τη δίνουν οι ίδιοι μέσα από τη σελίδα τους:

Όταν μας ρωτάνε πόσα άτομα είναι η ΟΠΑΚ και απαντάμε 2 (!!) μας κοιτάνε με γουρλωμένα μάτια.
2 άτομα τρέχουνγια 3 στειρώσεις την εβδομάδα , 2 άτομα τρέχουν για τα κουτάβια που αφήνουν δεξιά και αριστερά στο ΝΟΜΟ , 2 άτομα φροντίζουν ταΐζουν ποτίζουν 50 σκυλιά σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ βάση ,2 άτομα τρέχουν στο κτηνίατρο τα χτυπημένα, άρρωστα , γέρικα σκυλιά που βρίσκετε. 2 άτομα φροντίζουν άλλα τόσα κουτάβια χωμένα σε παράγκες γιατί κανείς ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΣ δεν ανοίγει την αυλή του , 2 άτομα έχουν το βάρος της φιλοζωικής ομάδας….ποιας ομάδας δηλαδή 2 άτομα δεν κάνουν ομάδα εκτός αν άλλα μου έμαθαν στο σχολείο…

ΕΙΝΑΙ η τελευταία έκκληση που θα κάνουμε για εθελοντές. ΑΝ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΆΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ. Ζητάμε άτομα να μας βοηθάνε και να ενταχθούν στην…. φιλοζωική μας και να γίνουμε ομάδα και όχι 2 τρελοί που τρέχουν σαν ήρωες των κόμικς..
ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ και δίπλα μας να μάθει να προσφέρει και να τρέξει ας έρθει . Τηλ επικοινωνίας 6987547617 ΚΩΣΤΑΣ.
Η φιλοζωική ομάδα κινδυνεύει και είναι σε σοβαρές σκέψεις εάν δεν βρεθούν εθελοντές να σταματήσει. Αυτό ούτε απειλή ούτε προειδοποίηση είναι. Είναι γεγονός . Εκτός εάν νομίζετε ότι 2 άτομα θα καταφέρουν για πολύ καιρό ακόμα να τρέχουν μονοί τους χωρίς ουσιαστική βοήθεια.

OΠΑΚ Ομάδα Προστασίας Αδέσποτων Καστορίας

 

 

 

Back to top button