Ελλάδα

Η παράδοση του Ιόνιας Οδού δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα σε μια πόλη 5.000 κατοίκων

Έντονα είναι τα προβλήματα που ανακύπτουν πριν ακόμη ξεκινήσει για τα καλά η τουριστική σεζόν σε μια όμορφη κωμόπολη του νομού Πρέβεζας. 

Μετά την παράδοση του κόμβου στην Ιόνια Οδό, όλα τα οχήματα τόσο με κατεύθυνση προς Πρέβεζα, Πάργα, Ηγουμενίτσα, όσο και προς Ιόνια οδό, διέρχονται μέσα από τη Φιλιππιάδα και δεν ακολουθούν τον περιφερειακό με κατεύθυνση από και προς τον κόμβο στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη.

Οι κάτοικοι της οδού Τζαβέλλα συγκέντρωσαν υπογραφές και με επιστολή τους εξέφρασαν προς τον Δήμαρχο Ζηρού το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει, μαζί με συγκεκριμένες προτάσεις.

Το θέμα φτάνει και στην βουλή μιας και ο βουλευτής Πρέβεζας της Ν.Δ. Στέργιος Γιαννάκης καταθέτει σχετική αναφορά προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη.

Την επιστολή των κατοίκων της Φιλιππιάδας είχε προωθήσει τόσο προς τον υπουργό όσο και τον περιφερειάρχη αλλά και τους τοπικούς βουλευτές ο Δήμαρχος Ζηρού.

filipiada komvos

Όπως τονίζεται, ειδικά τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, το κυκλοφοριακό πρόβλημα γίνεται ακόμη πιο οξύ και επεκτείνεται σε όλο σχεδόν τον αστικό ιστό της πόλης. Οι διαμένοντες δε επί των οδών Τζαβέλλα και Τ. Βελισσαρίου, έχουν ν αντιμετωπίσουν και το πρόβλημα του διαρκούς θορύβου.

Ο Δήμαρχος και οι κάτοικοι ζητούν άμεση λύση του προβλήματος, το οποίο ήταν βέβαιο ότι θα προκληθεί, λόγω της αυξημένης κίνησης και του ανεπαρκούς οδικού δικτύου.

economy365.gr

Back to top button