ΑθλητικάΚαστοριά

Μετά τον Χαρισμίδη και ο Κακλαμάνος οδεύει προς Καστοριά

Μόλις δυο σεζόν μπόρεσαν να αγωνιστούν χωριστά οι Νίκος Κακλαμάνος και Τάσος Χαρισμίδης για να ξανά συναντηθούν εκ νέου την σεζόν 2014-2015 στον Αστακό στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και πέρυσι σε αυτό της Α2 Ανδρών.

Συγκεκριμένα την σεζόν 2010-2011 ο Κακλαμάνος αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό και ο δεύτερος στον Ρέθυμνο ενώ την σεζόν 2014-2015 ο πρώτος αγωνίζονταν στην Γ’ Εθνική στον Αίολο και ο δεύτερος στην Α2 με την Καβάλα. Έτσι, μετά την Ολύμπια Λάρισας, τα Τρίκαλα (δυο φορές), το Παγκράτι, τον Κόροιβο και τον Αίολο Αστακού, η κοινή τους μοίρα θα συνεχιστεί και τη νέα περίοδο, αυτή την φορά στη νεοφώτιστη Καστοριά.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κακλαμάνος θα αποτελέσει την δεύτερη σπουδαία μεταγραφική κίνηση της ομάδας του Γιώργου Σούλιου, η οποία μπαίνει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Την σεζόν που μας πέρασε ο 36χρονος γκαρντ είχε 12,6 πόντους με 42% στα τρίποντα, ενώ μοίραζε και 2,2 ασίστ. Στα υπόψη της ομάδας της ομάδας της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται και ο Γιώργος Μπρόζος, ο οποίος ενδέχεται να αποτελέσει τον τρίτο παίκτη της παρέας που θα κάνει το δρομολόγιο, Αστακός…Καστοριά!

basketa.gr

Back to top button