Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Επίσκεψη κλιμακίου του τομέα υγείας της Ν. Δ. σε Καστοριά και Άργος (σειρά φωτογραφιών)

“Είμαστε εδώ για να δούμε επί τόπου, να ακούσουμε και να καταγράψουμε τα προβλήματα που υπάρχουνε, προκειμένου ως αντιπολίτευση σήμερα και ως Κυβέρνηση αύριο να φροντίσουμε με αντίστοιχες ενέργειες να είμαστε προετοιμασμένοι για την επίλυσή τους, έτσι ώστε όλοι οι πολίτες της ακριτικής μας περιοχής να έχουν την περίθαλψη που δικαιούνται και που τους αξίζει”.

Την δήλωση αυτή έκανε σήμερα η Μαρία Αντωνίου στο περιθώριο της περιοδείας κλιμακίου του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. και  Βουλευτή Επικρατείας κ. Βασίλη Οικονόμου και τον Αναπληρωτή Τομεάρχη, Βουλευτή Αχαΐας κ. Ιάσονα Φωτήλα, οι οποίοι επισκέφθηκαν και πραγματοποίησαν συναντήσεις σε δομές υγείας της Καστοριάς και του Άργους Ορεστικού.

H Μαρία Αντωνίου καλωσορίζοντας τα δύο στελέχη υπογράμμισε ότι είναι τιμή για την Καστοριά η επίσκεψή τους, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα, προκειμένου να υλοποιήσουμε το σχέδιο δράσης της Νέας Δημοκρατίας στον άκρως ευαίσθητο χώρο της Υγείας, ενώ από την πλευρά τους οι κ.κ. Οικονόμου και Φωτήλας ευχαρίστησαν θερμά την Μαρία Αντωνίου για την υποδοχή και την άρτια ενημέρωση που τους παρείχε.

 

 

 

Back to top button