ΑθλητικάΚαστοριάΚόσμος

Αγωνίστηκε πριν από λίγο ο Δημήτρης Κοντονίνας στο Παγκόσμιο της Ισπανίας, αλλά πώς αγωνίστηκε! (φωτο)

Αγωνίστηκε πριν από λίγο Καστοριανός ιατρός Δημήτρης Κοντονίνας στο αγώνισμα ποδηλασίας Time Trail 5 χλμ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μεταμοσχευμένων Αθλητών που διεξάγεται στη Μάλαγα της Ισπανίας. Όμως οι διοργανωτές του επιφύλασσαν μια δυσάρεστη “έκπληξη” που παρά λίγο θα του στοίχιζε τον αγώνα. Τελικά κατάφερε και τερμάτισε 13ος ανάμεσα σε 112 αθλητές.

Ο ίδιος αναφέρει:
“Μου είπαν οτι θα τρεξω στις 13:30…μου ειπαν οτι θα εχω χρονο για ζεσταμα…τιποτα απο ολα αυτα δεν εγινε οπως μου τα ειπαν!!! Εφτασα στον χωρο που γινονται οι αγωνες 09:55 και στις 10:02 ξεκινουσε η κουρσα μου.
Μολις που προλαβαν να τσεκαρουν το ποδηλατο μου και να μου βαλουν τσιπ στο κρανος…ξεκινας μου λενε! Παλι καλα που μου εκοψε να παω νωριτερα,με τη λογικη να δω καμια κουρσα και να κανω λιγα χιλιομετρα πριν αγωνιστω διαφορετικα θα εχανα το αγωνισμα!
Μαλλον η αγαπη σας και οι ευχες σας,επιασαν τοπο,γιατι με τοσες αντιξοες συνθηκες (ζεστη,ελλιπης ενημερωση, ελαχιστη γνωση αγγλικων απο τους ντοπιους και χωρις χρονο για ζεσταμα) εκανα τον 13ο καλυτερο χρονο στον κοσμο αναμεσα σε 112 αθλητες απο 65 χωρες. Αυριο θα παω ψιλιασμενος και ελπιζω στα καλυτερα! “

Αύριο ο  Δημήτρης Κοντονίνας θα αγωνιστεί στο αγώνισμα του Criterium 30 χλμ.

Φ.

Το πρόγραμμα των αγώνων που αναγράφει την ώρα εκκίνησης 13:30

Η τελική κατάταξη

 

 

 

 

Back to top button