ΓούναΚαστοριά

Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας: Σειρά επαφών στην Αθήνα (φωτο)

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο κ. Κοσμίδη Δημήτριο , πραγματοποίησε στην Αθήνα  την 28 & 29 Ιουνίου 2017 τις εξής συναντήσεις:

Στις 28 Ιουνίου 2017 με τον πρώην Υφ. Εξωτερικών κ. Μάρδα Δημήτριο ,ο οποίος μετά το Συνέδριο που είχε πραγματοποιήσει η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας    για την «ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ» ,έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον κλάδο και ζήτησε ενημέρωση για όλα τα θέματα και τις συναντήσεις που πρόκειται να γίνουν , προκειμένου να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια .

Την ίδια μέρα και σε πολύ καλό και θετικό κλίμα  συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Χαρίτση Αλέξη,  παρουσία του κ. Μάρδα Δημήτριου και της Βουλευτής Ν. Καστοριάς κας. Τελιγιορίδου Ολυμπίας  .

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας κατέθεσε πρόταση για την υλοποίηση προγραμμάτων τα οποία θα βοηθήσουν στην ανάκαμψη του Κλάδου της Γούνας .

Ο κ. Χαρίτσης ανταποκρίθηκε θετικά και δεσμεύτηκε στην υλοποίηση δύο προγραμμάτων σχετικά με την Ελληνική Γουνοποιία τα οποία  θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της ανεργίας .

Επόμενη συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την Ε.Σ.Ε.Ε.(Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου  και Επιχειρηματικότητας), όπου κατατέθηκε η πρόταση για την ένταξη της Ελληνικής  Ομοσπονδίας Γούνας  .

Συνάντηση έγινε με τον Γενικό Γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων κ. Λόη Λαμπριανίδη .

Με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Νεφελούδη Ανδρέα και την στήριξη και την  βοήθεια του Βουλευτή Νομού Κοζάνης  κ. Μουμουλίδη Θέμη, με θέμα  το πρόγραμμα ολοκληρωμένης παρέμβασης.

Τέλος, στην συνάντηση με την Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου κατατέθηκε υποβολή πρότασης για την μίσθωση του πρώην κτιρίου του Κέντρου Ελληνικής Γούνας .

Back to top button