ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Ημερίδα για τα δάνεια ειδικών κατηγοριών του πρώην Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Ύστερα από το μεγάλο ενδιαφέρον που εξέφρασαν πολλοί δανειολήπτες σχετικά με τα στεγαστικά δάνεια ειδικών κατηγοριών (παραμεθόριας περιοχής, πολυτέκνων, ατόμων με αναπηρία κ.λ.π.) του πρώην Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ελλάδος Α.Τ.Ε. και νύν Τράπεζας Eurobank Ergasias ως καθολικής διαδόχου, το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Καστοριάς, μέσω της Ομάδας Εργασίας για την Ενημέρωση των Δανειοληπτών των δανείων αυτών θα υλοποιήσει ημερίδα την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Καστοριάς.
Θα υπάρξει ενημέρωση των δανειοληπτών σχετικά με τις ενέργειες και δράσεις του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Καστοριάς καθώς και για τις νομικές δυνατότητες που υπάρχουν για τη διεκδίκηση της αναδρομικής αναπροσαρμογής του επιτοκίου των δανείων ειδικών κατηγοριών του πρώην Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ενώ στο τέλος θα πραγματοποιηθεί διάλογος και ερωτήσεις από τους πολίτες.
Καλούμε λοιπόν όλους τους ενδιαφερόμενους δανειολήπτες (ιδιώτες και δημοσίους υπαλλήλους) να παραβρεθούν στην ημερίδα ώστε να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και δυνατότητες που μπορούν να έχουν σχετικά με τη διεκδίκηση δίκαιας αναπροσαρμογής των επιτοκίων των δανειακών τους συμβάσεων.

Εισηγητές
Θεοδωρακόπουλος Δημήτρης, Αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Καστοριάς

Ραπτόπουλος Κωνσταντίνος, Γραμματέας Οργανωτικού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Καστορίας

 

 

Back to top button