Αναχωρεί για το Παγκόσμιο στην Ελβετία η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου

Από τέσσερα πληρώματα θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στον 3ο και τελευταία αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2017 που διεξάγεται το τριήμερο 7-9 Ιουλίου παραδοσιακά στη Λουκέρνη της Ελβετίας .

Την ελληνική ομάδα που βρίσκεται από σήμερα Τρίτη στην Λουκέρνη αποτελούν οι:  Καλανδαρίδης Ιωάννης που θα αγωνιστεί στο σκιφ ανδρών, οι Νίνος Νικολαϊδης-Λευτέρης Κόνσολας που θα αγωνιστούν στο διπλό σκιφ ελ βαρών,  Θωμαή Εμμανουηλίδου-Μαρία Πέργουλη που θα πάρουν μέρος στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών και οι Κατερίνα Νικολαϊδου(φωτο)-Αννέτα Κυρίδου που θα αγωνιστούν στο διπλό σκιφ γυναικών το βαρύ.

Στο τελευταίο επίσημο τεστ πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου στη Σαρασότα των Ηνωμένων Πολιτειών θα πάρουν μέρος συνολικά 700 αθλητές κι αθλήτριες από 54 χώρες.

Οι αγώνες ξεκινούν την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 08:30 με τους προκριματικούς και θα εξελίσσονται μέσω των επαναληπτικών και των ημιτελικών φθάνοντας στους τελικούς.  Οι τελικοί για τις διεθνείς κατηγορίες σκαφών θα διεξαχθούν το Σάββατο 8 Ιουλίου ξεκινώντας στις 16:32μμ.  Οι Τελικοί θα συνεχίσουν με τις κατηγορίες σκαφών του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Κυριακή 9 Ιουλίου ξεκινώντας στις 10:18πμ.

Αρχηγός της ελληνικής αποστολής είναι ο έφορος Εθνικών ομάδων Α-Γ και ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος.

kopilasia.gr