ΑθλητικάΚαστοριά

Πολλές οι μεταγραφικές κινήσεις της Καστοριάς

Ενδιαφέρον για τους παλιούς γνώριμους, Θόδωρο Ιασωνίδη και Γιώργο Μπρέγκου επέδειξε η Καστοριά και αισιοδοξεί ότι άμεσα θα τους κάνει δικούς της, ενώ ανανεώνουν οι Πετρόφ, Αστράουσκας, Τσίπη και Ταχιρλάρι.

Μετά την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Διονύση Λίτσκα για τους Καστοριανούς, σειρά είχε η ανανέωση με τον υψηλόσωμο Λιθουανό στράικερ, Νερίτζιους Αστράουσκας.

Προφορικά συμφώνησαν να συνεχίσουν και οι Πετρόφ, Ταχιρλάρι και Τσίπη, που βοήθησαν στην πορεία ανόδου την ομάδα της δυτικής Μακεδονίας. Στα μεταγραφικά, ήδη «παίζει» με αξιώσεις ο παλιός γνώριμος μεσοαμυντικός Γιώργος Μπρέγκου (34χρονος, από Αλμωπό Αριδαίας και Νάουσα πέρυσι), που αν δεν φύγει μόνιμα στη Γερμανία, αναμένεται να αποκτηθεί.

Επίσης, την Καστοριά ενδιαφέρει και ακόμα ένας… φίλος από τα παλιά, ο 32χρονος γηγενής στόπερ, Θόδωρος Ιασωνίδης, που αποδεσμεύτηκε από τον Πανναξιακό και ακόμα αγωνίστηκε σε Χανιά, Κοζάνη, Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο, Φλώρινα, Φλατσάτα Οινόης, Κ20 Παναθηναϊκού και Αστραπή Μεσοποταμίας.

Συζήτηση ίσως γίνει και με τον στόπερ Χρήστο Παναγιωτίδη (πέρυσι Απόλλωνα Παραλιμνίου, παλιά Εθνικό Γαζώρου), αλλά κυρίως αν δεν «κλείσει» ο Ιασωνίδης, ενώ εξετάζεται ξένος τερματοφύλακας, με πολυετή θητεία σε Α΄ κατηγορία στη χώρα του.

 

 pamebala.gr 

 

Back to top button