ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Hμέρα των ημιτελικών στο Τουρνουά 7Χ7 Άργους Ορεστικού – Ανάλυση των ομάδων

Οι 4 ομάδες ρίχνονται στη μάχη με μοναδικό τους στόχο την παρουσία τους στον μεγάλο τελικό της Κυριακής!

Χθες έγινε γνωστό από τους διοργανωτές η διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ της μικτής των 2 αποκλεισμένων ομάδων των ημιτελικών με την γυναικεία ομάδα της Δόξας Αμπελοκήπων , το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή πριν τον τελικό !

Ας ρίξουμε μια ματιά στα αποψινά μάτς:

19.30 ΤΟΥΦΕΚΙΑ – ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ !

Οι 2 πιο σταθερές ομάδες στα 6 χρόνια του Τουρνουά!!Με συνεχείς παρουσίες , με αλλαγμένα ονόματα και συνθέσεις!
Οι 2 ομάδες προερχόμενες από τον Α Όμιλο όπου βρέθηκαν αντιμέτωπες και στην πρώτη αγωνιστική του Ομίλου! Σε ένα καταπληκτικό ματς στο οποίο τα Τουφέκια είχαν καταφέρει να προηγηθούν με 3-0 , οι Συμπέθεροι μπαίνοντας δυνατά στο β΄ημίχρονο είχαν καταφέρει να γυρίσουν το ματς σε 3-4 !Στο τέλος όμως τα Τουφέκια κατάφεραν έστω να σώσουν το βαθμό της ισοπαλίας και να είναι η μόνη αήττητη ομάδα του Τουρνουά για φέτος !!!

Οι 2 ομάδες τερμάτισαν στην 3η και 4η θέση του ομίλου σε μια 3πλή ισοβαθμία στους 10 πόντους,κάτι που αυτομάτως τους έστειλε στις 2 πρώτες ομάδες του Β Ομίλου! Στα προημιτελικά όπως όλα έδειχναν θα είχαν δύσκολο έργο κάτι το οποίο δεν επαληθεύτηκε! Τα Τουφέκια απέναντι στου Survivors εμφανίστηκαν διαβασμένοι και με ένα 3-1 πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπως έκαναν και οι Συμπέθεροι κερδίζοντας 2-4 τους Sfachter United σε ένα πραγματικό ντέρμπι μέχρι το τέλος!
Ας ευχηθούμε να έχουμε έναν ωραίο ημιτελικό και απόψε αντάξιο της παρουσίας των ομάδων στο Τουρνουά έως και σήμερα!

21:00 Δεν Borrusia – Steaua Kokoretsiou

Η Δεν Borrusia, μία ομάδα με αρκετά νέους παίκτες , με πάθος και όρεξη για μπάλα, κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση του Α Ομίλου από την προτελευταία αγωνιστική! και περίμενε να μάθει τον αντίπαλο της!!Στην ισοβαθμία των 10 πόντων στον Β Όμιλο μεταξύ Steaua Kokoretsiou και Vodka Juniors κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν στην φάση των 8 την Vodka!Σε ένα ακόμη ντέρμπι για το φετινό τουρνουά το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 και οδηγηθήκαμε στην παράταση! Ενώ και οι 2 ομάδες μπήκαν συντηρητικά, η Δεν Borrusia ήταν αυτή που σε μια κόντρα επίθεση κατάφερε να σκοράρει και να πάρει την νίκη-πρόκριση στο τέλος με σκορ 3-1!

Η Steaua Kokoretsiou από την άλλη με πολύ εμπειρία αφού διαθέτει στις τάξεις της τον Paolo και τον πρώτο σκόρερ του φετινού Τουρνουά Τσαμ, στην διάρκεια των αγώνων του Β Ομίλου είχε κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα γεγονός που τους περιόρισε στην 3η θέση του ομίλου ! Στα προημιτελικά και σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς αντιμετώπισαν την 2η ομάδα του Α Ομίλου Curayo Vallecano! Η Steaua K. μπήκε πολύ καλά στο γήπεδο και προηγήθηκε 1-0 , ωστόσο η απάντηση δεν άργησε να έρθει και το ματς γύρισε σε 3-1 υπέρ της Curayo Vallecano! Eκείνη την στιγμή ανέλαβε δράση ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και μείωσε σε 2-3 πριν κλείσει το ημίχρονο! Στο β ημίχρονο η Steaua είχε πιο καθαρό μυαλό κατάφερε να γυρίσει εκ νέου το ματς σε 4-3 και 5-3 στην συνέχεια πριν μειώσει η Curayo στο τελικό 5-4 !
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα νιάτα θα αντιμετωπίσουν την εμπειρία σε ένα άκρως ενδιαφέρον ημιτελικό !!

Και φυσικά θα είμαστε εκεί να τους θαυμάσουμε και να τους χειροκροτήσουμε !!

by Dav

 

Τουρνουα 7Χ7 Αργους Ορεστικου Unofficial

 

Back to top button