Καστοριά

Ο Νίκος Κακλαμάνος στο δυναμικό του ΑΣ Καστοριάς

Ο επαγγελματισμός των ανθρώπων στην οργάνωση της ομάδας με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή

“Τρία υπέροχα χρόνια στον Αίολο Αστακού έφτασαν στο τέλος! Όταν πήγαινα την πρώτη μέρα να υπογράψω είχα το προαίσθημα ότι κάτι καλό θα γινόταν στο μέρος και στην ομάδα.

Τελικά το όραμα του προέδρου μας, Αποστόλη Πανταζή, υλοποιήθηκε και η ομάδα έφτασε άμεσα στην Α2 Εθνική Κατηγορία και μάλιστα στην πρώτη της χρόνια, μπήκε στις πέντε πρώτες καλύτερες ομάδες στα play off ανόδου!!!

Αποχαιρετώ αυτό το γραφικό μέρος με ωραίες αναμνήσεις, αλλά και με πολλούς φίλους: Αποστόλη Πανταζή, σε ευχαριστώ που ήμουν μέρος του ονείρου σου!

Επόμενη στάση η Καστοριά… Μια νοικοκυρεμένη ομάδα, που τρία χρόνια τώρα που την παρακολουθώ, έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου και αυτό που την κάνει και ξεχωρίζει είναι ότι κάνει πρωταθλητισμό κάθε χρόνο. Ο επαγγελματισμός των ανθρώπων στην οργάνωση της ομάδας, αλλά και το πώς με προσέγγισαν, με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή.

Δεν θα πω μεγάλα λόγια, αλλά ταπεινά και σεμνά όλοι μαζί σαν μια οικογένεια, θα προσπαθήσουμε να χαρούμε το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο και μαζί με εμάς, να δώσουμε χαρά σε όλο τον κόσμο της Καστοριάς. Καλή αρχή να έχουμε με υγεία…”

Νίκος Κακλαμάνος

 basketworld.net

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button