Άργος ΟρεστικόΓούναΚαστοριά

Επαφές Γιάννη Κορεντσίδη στο αναπτυξιακό συνέδριο (φωτογραφίες)

Τις εργασίες του Αναπτυξιακού Συνεδρίου παρακολούθησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, στο περιθώριο του οποίου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, και με τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Γιώργο Σταθάκη, στους οποίους έθεσε ζητήματα ανάπτυξης του κλάδου της γούνας και της επιχειρηματικότητας.

Παράλληλα, συναντήθηκε με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη, με τον οποίο συνομίλησε για την αναβάθμιση του αεροδρομίου Καστοριάς και τη δημιουργία συγκεκριμένων υποδομών προκειμένου να πραγματοποιούνται απρόσκοπτα διεθνείς πτήσεις από διάφορες χώρες του εξωτερικού.

Ο κ. Κορεντσίδης παρέδωσε αναλυτικό υπόμνημα στον κ. Σπίρτζη με τα ζητήματα δυσλειτουργίας του αεροδρομίου και συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυσή τους, λαμβάνοντας τη θετική ανταπόκριση του υπουργού, ενώ για το θέμα της αναβάθμισης του αεροδρομίου τοποθετήθηκε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Συνέδριο, όπου έκανε ειδική αναφορά και για τα θέματα της γούνας, δίνοντας βαρύτητα στην ενίσχυση του brandname.

 

Back to top button