Καστοριά

Τσίπρας: “Εγώ πάντως θέλω να έρθω για ούζα στη λίμνη της Καστοριάς”

Ακόμα ένα παραπολιτικό από τη χθεσινή παρουσία του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα στα Κοίλα. Μετά το τέλος της ομιλίας τον πλησιάζει ο δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής και του αναφέρει το θέμα της Αρχιτεκτονικής. Ο κ. Τσίπρας δείχνει να ακούει με ενδιαφέρον, αλλά εμφανώς δε γνωρίζει το θέμα. Προσπαθεί να συμβάλλει και η τοπική βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, η οποία τα “χώνει” στο “κοζανίτικο κράτος” με τον πρωθυπουργό στη συνέχεια να λέει: “Εγώ πάντως θέλω να έρθω για ούζα στη λίμνη της Καστοριάς”!
Ε, κάτι είναι και αυτό…

Ζ.Π.

kozanimedia.gr

 

2 Comments

  1. Τα ” ούζα “, ο Τσίπρας και η …….Αρχιτεκτονική .

    Αφού ο Τσίπρας στο άκουσμα μόνο περί ” Αρχιτεκτονικής Καστοριάς ” , δηλώνει ότι θα έρθει στην Καστοριά ” για ούζα ” , να υποθέσουμε ότι και οι δικοί μας τοπικοί ” παράγωντες ” , οι οποίοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την Αρχιτεκτονική και κάθε τόσο μας τσαμπουνάν ,ότι ” κατεβαίνουν στην Αθήνα ” γιαυτήν ,να υποθέσουμε λέω ,ότι και αυτοί στην ουσία κατεβαίνουν στην Αθήνα για …….ούζα ;

    Μου φαίνεται , ότι καλύτερα Καστοριανός ταβερνιάρης , παρά Καστοριανός ” ενδιαφερόμενος ” για την Αρχιτεκτονική · τουλάχιστον ο πρώτος εμφιλοχωρεί στις πρωθυπουργικές προθέσεις για ένα ” ούζο ” ,ενώ ο δεύτερος…….

Back to top button