ΑθλητικάΚαστοριά

Με τους δύο μεγάλους τελικούς ολοκληρώθηκε το τουρνουά beach volley North Area Circuit στην Καστοριά (φωτογραφίες – βίντεο)

Κάτω από δύσκολες συνθήκες διεξήχθησαν οι αγώνες του north area circuit. Οι ομάδες δώσανε τις μάχες τους υπό βροχή και αέρα, ωστόσο το θέαμα ήταν εντυπωσιακό.
Νικήτριες στις γυναίκες αναδείχθηκαν οι Βλάχου – Κλέπκου και στους άνδρες οι Ιωαννίδης – Κανέλλος, οι οποίοι κέρδισαν τους περσινούς πρωταθλητές Ελλάδας Νιώπα – Παπαδημητρίου.
Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να εμπόδισαν τον κόσμο να παραβρεθεί στο γήπεδο,ωστόσο οι διοργανωτές υποσχέθηκαν πως και τού χρόνου η Καστοριά θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει το τουρνουά.

Ο Δήμος Καστοριάς για το τουρνουά:

“Ο Δήμος Καστοριάς ανταποκρίθηκε άμεσα και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έκανε τις απαραίτητες εγκαταστάσεις και πρόσθεσε μία νέα αθλητική δραστηριότητα στην περιοχή μας, με μεσοπρόθεσμα οφέλη.

Σημειώνουμε τόσο την ικανοποίηση του οργανωτών και των αθλητών όσο και την δέσμευσή τους ώστε η Καστοριά να αποτελεί επιλογή για τις μελλοντικές δραστηριότητές τους.

Τέλος, ευχαριστούμε τον συμπατριώτη μας κ. Σ. Γκολίτση για την ουσιαστική του προσφορά, στην επιλογή της Καστοριάς σαν τόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος αλλά και για την εν γένει διοικητική του παρουσία καθώς και το τοπικό σωματείο Beach Volley Καστοριάς, που με τον εθελοντισμό τους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της δράσης.”

https://youtu.be/fwBfjhCh1Zc

One Comment

  1. Η Καστορια δεν ενδείκνυται για τέτοιο είδος αθλημα. Ενώ τα πλάνα με το παροπλισμένο καράβι μειώνουν την πόλη. Επίσης δε λες επιτυχία κάτι στο οποίο δεν παρευρέθηκε κόσμος. Καλή προσπάθεια αλλά χωρίς οργάνωση ενώ έλειπε η αντιδημαρχια αθλητισμού. Αν δεν ερχόταν και η χατζηβασιλειου δεν θα περνάμε χαμπάρι.

Back to top button