ΕλλάδαΠροκηρύξεις

Οι 7 διαγωνισμοί για 9.134 μόνιμους και εποχικούς έως τα τέλη φθινοπώρου

Με 9.134 εποχικούς και μόνιμους υπαλλήλους θα ενισχυθούν οι Δήμοι, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, ΔΕΚΟ, νοσοκομεία και ΝΠΔΔ μέχρι το φθινόπωρο.

Σε φάση προετοιμασίας βρίσκεται το ΑΣΕΠ, προκειμένου να εκδώσει τα δύο επόμενα πακέτα μόνιμου προσωπικού σε ΟΑΕΔ και ΕΥΔΑΠ.

Παράλληλα ο ΟΑΕΔ ανακοινώνει εντός των επόμενων εβδομάδων, άλλα δύο προγράμματα απασχόλησης για 1.639 θέσεις στα hotspots και 1.135 στην Υγεία.

Τέλος στους Δήμους και στους παιδικούς σταθμούς θα γίνουν 2.600 νέες προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων.

360 μόνιμοι στον ΟΑΕΔ

Στην πρόσληψη 360 νέων υπαλλήλων θα προχωρήσει ο ΟΑΕΔ που θα απασχοληθούν ως εργασιακοί σύμβουλοι στα κατά τόπους υποκαταστήματα του ΟΑΕΔ. Η έκδοση της προκήρυξης είναι θέμα χρόνου και υπάρχει ήδη κατανομή των θέσεων ανά φορέα και ειδικότητα. Οι 360 κενές οργανικές θέσεις κατανέμονται σε 305 θέσεις εργασιακών συμβούλων κλάδου ΠΕ Διοικητικοί-Οικονομικού και σε 55 θέσεις εργασιακών συμβούλων κλάδου ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού.

300 Μηχανικοί στην ΕΥΔΑΠ

Στα μέσα φθινοπώρου αναμένεται να «τρέξει» η νέα μεγάλη προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ για 300 νέους υπαλλήλους με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

1.639 στα Hotspots

Από μέρα σε μέρα θα ανακοινωθεί η νέα πρόσκληση της κοινωφελούς εργασίας για την πρόσληψη 1.639 ανέργων που θα στελεχώσουν τα κέντρα προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων.

1.135 θέσεις στην Υγεία

Ένα νέο πρόγραμμα απασχόλησης, που αφορά στην πρόσληψη ανέργων στον τομέα της Υγείας αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα. Το πρόγραμμα θα αφορά σε 1.135 θέσεις απασχόλησης και πρόκειται για νοσηλευτικό, βοηθητικό και παραϊατρικό προσωπικό που θα στελεχώσει μονάδες σε 12μηνη πρόσληψη με αποδοχές του εισαγωγικού κλιμακίου του δημοσίου τομές Υγείας.

3.100 συμβάσεις στις τοπικές μονάδες Υγείας

Έχουν ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστούν έως το τέλος φθινοπώρου οι προσλήψεις εποχικού προσωπικού σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς. Φέτος υπολογίζεται ότι θα γίνουν 1.200 προσλήψεις.

1.400 σε Δήμους και Ωδεία

Σε 1.400 ανέρχονται οι εποχικές θέσεις που θα καλυφθούν σε Δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις και ωδεία μέσα στο φθινόπωρο.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

enikonomia.gr

Back to top button