ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Μια όμορφη βραδιά καλοκαιριού με τον Προοδευτικό Σύλλογο Κυρίων Καστοριάς (φωτογραφίες)

Μια μαγευτική βραδιά παρέα με την καλοκαιριάτικη πανσέληνο, το άρωμα της φλαμουριάς και την ευωδιά του γιασεμιού επέλεξε να προσφέρει ο Προοδευτικός Σύλλογος Κυρίων Καστοριάς.

 Στην όμορφη αυτή βραδιά που έλαβε χώρα στην οικογενειακή αυλή του παραδοσιακού εστιατορίου ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ στη Νότια Παραλία, παραβρέθηκαν πολλές κυρίες, φίλες του συλλόγου.

Το κέφι ξεκίνησε μόλις σταμάτησε η αναπάντεχη βροχούλα  και συνεχίστηκε έως αργά καθώς ο κόσμος μαγεύτηκε από το υπέροχο σκηνικό περιβάλλον και την μαγευτική ατμόσφαιρα του εστιατορίου αλλά και από την μελωδική φωνή της Κικής Καρατζίδου η οποία  ένωσε με το ειδυλλιακό τοπίο της λίμνης  τις υπέροχες μελωδίες της προσφέροντας στους παρευρισκομένους μία ομολογουμένως  μουσική πανδαισία.
«Ο  Προοδευτικός Σύλλογος
Κυρίων Καστοριάς συνεχίζει μέχρι και σήμερα την αδιάλειπτη κοινωνική και πολιτιστική προσφορά στην τοπική κοινωνία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Στόχος του είναι αφενός η ανιδιοτελής προσφορά στους ανθρώπους της περιοχής μας που έχουν ανάγκη και αφετέρου η  επιτέλεση ποιοτικού πολιτιστικού έργου», δήλωσε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Νίνα Μπουρλή Καραμανίδου.

Δώρα Κωτσοπούλου

Εφημερίδα ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

 

 

 

Back to top button