Ελλάδα

Καβουρότρυπες: Εξερράγη γκαζάκι σε σκηνή κατασκηνωτών – Με σοβαρά εγκαύματα πατέρας και γιος (φωτο – βίντεο)

Παρανάλωμα του πυρός κινδύνεψαν να γίνουν ελεύθεροι κατασκηνωτές και το δάσος στις Καβουρότρυπες από έκρηξη φιαλιδίου με υγραέριο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του halkidikinews.gr έγινε έκρηξη από γκαζάκι υγραερίου στη σκηνή οικογένειας Σέρβων, με αποτέλεσμα ο πατέρας και τα δύο από τα τρία παιδιά να φέρουν πολλαπλά εγκαύματα. Η μητέρα και το τρίτο παιδάκι δεν έχουν κάτι σοβαρό.

Επειδή ξέσπασε φωτιά στο δάσος και σε παρακείμενες σκηνές, παρενέβησαν παρευρισκόμενοι και με πυροσβεστήρες έσβησαν τη φωτιά. Ωστόσο ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Ν. Μαρμαρά μετέβη στο σημείο.
Στο γήπεδο της Σάρτης μεταφέρεται αυτήν την ώρα 3.20, ο 40χρονος πατέρας της οικογένειας Σέρβων που φέρει πολλαπλά εγκαύματα στο σώμα του όταν εξερράγη γκαζάκι στη σκηνή που είχαν στήσει στις Καβουρότρυπες.

Η κατάσταση του πατέρα κρίθηκε σοβαρή και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ τα δύο παιδάκια ηλικίας 8 και 10 ετών στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου. Η μητέρα με το τρίτο παιδάκι είναι καλά στην υγεία τους.
Φορείς της Χαλκιδικής που εμπλέκονται με τον τουρισμό, ζητούν από την Αστυνομία, μετά και το σημερινό συμβάν, να παρέμβει δυναμικά για την πάταξη του φαινομένου της παράνομης κατασκήνωσης.

 

halkidikinews.gr

Back to top button