Ελλάδα

‘Kαθαρίζουν’ τα Μάλια. Πετάνε έξω τους φασαριόζους Άγγλους από τα ξενοδοχεία

Το 95% των ξενοδόχων στα Μάλια της Κρήτης πήρε μια γενναία απόφαση για να αλλάξει την εικόνα και την φήμη της περιοχής. Τι αλλάζει από το 2018

Τα Μάλια στην Κρήτη έχουν γίνει συνώνυμα με τα ξέφρενα πάρτι, το μεθύσι, τους τραυματισμούς και την εφηβική και μετεφηβική βρετανική νεολαία. Μερικές φορές η κατάσταση ξεφεύγει και φθάνουμε σε ακραίες καταστάσεις ακόμη και σε θανάτους.  Όλα δείχνουν ότι μπαίνει ένα τέλος σε αυτά και μάλιστα πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των βρετανικών Times οι ξενοδόχοι της περιοχής πήραν απόφαση να βάλουν τέλος σε αυτή την κατάσταση. Το 95% αυτών αποφάσισαν να μην υπογράψουν συμφωνία με πρακτορεία που φέρνουν μέσω φθηνών πακέτων νεαρούς Βρετανούς τουρίστες και να προχωρήσουν άμεσα – από το 2018 – σε αντίστοιχες συμφωνίες με πρακτορεία οικογενειακού τουρισμού από την Κεντρική Ευρώπη και συγκεκριμένα την Γερμανία την Ολλανδία και την Αυστρία.

Σύμφωνα με τους ξενοδόχους της περιοχής η κατάσταση είχε ξεφύγει με αποτέλεσμα να έχει αρνητική επίπτωση στον τουρισμό. “Δεν έχουμε τίποτε εναντίων αυτών των παιδιών ούτε με τους Βρετανούς γενικότερα. Όμως αυτοί οι τουριστικοί πράκτορες λειτουργούν στα πρόθυρα της εγκληματικής αμέλειας. Οδηγούν με σφυρίχτρες εφήβους που βρίσκονται σε κατάσταση μέθης σαν κοπάδια στα πάρτυ και στα nightclubs της πόλης” ανέφερε χαρακτηριστικά ένας ξενοδόχος.

Η συνέχεια στο news247.gr

Back to top button