Γρανίτα ακτινίδιο

Υλικά συνταγής

  • ¾ του φλιτζανιού του τσαγιού ζάχαρη
  • 1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού νερό
  • λίγα φύλλα μέντας
  • 800 γρ. ακτινίδια καθαρισμένα
  • ¼ του φλιτζανιού του τσαγιού χυμό γκρέιπ φρουτ

 

Εκτέλεση συνταγής

  1. Βράζετε σε σιγανή φωτιά το νερό, τη ζάχαρη και τα φύλλα μέντας μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη, αποσύρετε από τη φωτιά, φιλτράρετε το σιρόπι (πετάτε τα φύλλα μέντας) και αφήνετε να κρυώσει.
  2. Καθαρίζετε τα ακτινίδια, τα κόβετε σε κομμάτια και τα πολτοποιείτε στο μπλέντερ μαζί με το σιρόπι και το χυμό γκρέιπ φρουτ.
  3. Παγώνετε το μείγμα στην κατάψυξη μέχρι να πήξει και σερβίρετε σε ποτήρια.

icookgreek.com

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.