Άργος ΟρεστικόΓούναΚαστοριά

Όταν ο Ζήσης Τζηκαλάγιας συναντήθηκε με τον Αρτέμη Σώρρα

Όταν ήμουν βουλευτής το 2011 με επισκέφθηκε στο πολιτικό μου γραφείο στην Αθήνα ο κ. Σώρρας συνοδευόμενος από Καστοριανό γουνέμπορο

Το Σάββατο 28/7 βρέθηκα στο χωριό καταγωγής μου το Βογατσικό, κυρίως για να δω τον πατέρα μου που κατά τους θερινούς μήνες ζει εκεί. Πληροφορήθηκα πως μόλις είχε τελειώσει συγκέντρωση τριών στελεχών του κ. Σώρρα στην οποία οι ακροατές ήσαν λιγότεροι από αυτούς. Ψευδής ανάρτηση του επικεφαλής τους σε οικτρή γλώσσα με άπειρα ορθογραφικά λάθη, παραποιεί και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις….

…Η πραγματικότητα: Όταν ήμουν βουλευτής το 2011 με επισκέφθηκε στο πολιτικό μου γραφείο στην Αθήνα ο κ. Σώρρας συνοδευόμενος από Καστοριανό γουνέμπορο. Με παρακάλεσε να προωθήσω το θέμα του και όπως είχα συνταγματική υποχρέωση απηύθυνα ερώτηση στον τότε υπουργό οικονομικών κ. Βενιζέλο. Αυτός σε 15 μέρες απάντησε με αποστολή πολυάριθμων και πολυσέλιδων στοιχείων τα οποία ενεχείρισα στον πολίτη κ.Σώρρα. Άποψη μου ήταν και παραμένει πως τα στοιχεία περί (Τράπεζας της Ανατολής) μπορεί να ακούγονται λογικοφανή, αλλά ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΑ και ο φυγόδικος (πρόεδρος) εξυπηρετεί ιδιοτελή προσωπικά του συμφέροντα παρασύροντας καλοπροαίρετους η αφελείς συμπολίτες μας.

(Από σημερινό σχόλιο του τ. βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια στο Facebook)

Η χθεσινή ανάρτηση του κ. Δημήτριου Στούμπου στο Facebook, στην οποία απαντάει ο κ. Τζηκαλάγιας:

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button