ΑθλητικάΚαστοριάΚόσμος

Στα ρεπεσάζ ο Ηλίας Κοκκινίδης στο Παγκόσμιο

Το πρώτο πλήρωμα που σφράγισε πρόκριση σε ημιτελικό ήταν η δίκωπος άνευ των Νεανίδων . Οι Μαργαρίτα Γεωργούδη και Χριστίνα Μπούρμπου πήραν την 1η θέση στον προκριματικό οδηγώντας την κούρσα στο μεγαλύτερο μέρος της και με χρόνο 7:31.06 πέρασαν στα 12 κορυφαία πληρώματα του κόσμου. Η αντίστοιχη βάρκα των εφήβων με τους Παντελή Σωτηρακόπουλο-Αντώνη Παπακωνσταντίνου ήταν 4η στον προκριματικό με 7:06.31 και θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό

Εντυπωσιακή κούρσα έκανε το τετραπλό σκιφ των εφήβων . Οι Γκαϊδατζής Πέτρος- Σχιζοδήμος Γρηγόρης –Τσαλικίδης Βασίλης-Μαρόκος Γιάννης αν και ήταν στην 4η θέση μέχρι τα 1500 κάνοντας ένα εκπληκτικό σπριντ στα τελευταία 500μ. πήραν την 2η θέση με 6:16.51 και προκρίθηκαν απευθείας στα ημιτελικά.

Νωρίτερα η τετράκωπος άνευ των νεανίδων με τις Βιτζιλαίου Ιωάννα- Μήτση Αριάδνη-Βαρελοπούλου Ειρήνη-Δεμέλη Ευαγγελία πήρε την 3η θέση στον προκριματικό και θα έχει μια ακόμη ευκαιρία να συνεχίσει για πιο ψηλά από τον επαναληπτικό.

Στα ρεπεσάζ θα συνεχίζει και η αντίστοιχη βάρκα των εφήβων αν και τερμάτισε στη 2η θέση αφού μόνο η πρώτη έδινε απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά. Το ελληνικό πλήρωμα που τερμάτισε σε 6:16.67 αποτελούν οι Κοκκινίδης Ηλίας-Βασίλης Κουκουτής-Ανδριανός Οικονόμου-Δημήτρης Μπουκουβάλας. Πρώτη ήταν η Βρετανία με 6:10.55 .

Για την Παρασκευή το πρωί είναι προγραμματισμένοι να γίνουν οι επαναληπτικοί και οι προημιτελικοί όλων των αγωνισμάτων αφού το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί Γ΄ και κάτω . Την Κυριακή θα διεξαχθούν όλοι οι μικροί και μεγάλοι τελικοί.

kopilasia.gr

 

 

Back to top button