Καστοριά

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Π.Ε. Καστοριάς συνεχίζει να μαζεύει καπάκια

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Π.Ε. Καστοριάς συνεχίζει την περισυλλογή πλαστικών καπακιών. Στην προσπάθεια αυτή, φαίνεται πως δεν είναι μόνος του, καθώς φορείς και σύλλογοι από όλη την Π.Ε. Καστοριάς, συμβάλλουν στο να επιτευχθεί ο στόχος.

Οι ειδικοί κάδοι οι οποίοι εξυπηρετούν το σκοπό της περισυλλογής πλαστικών καπακιών, έχουν τοποθετεί σε κομβικά σημεία σε όλη την περιοχή.

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Π.Ε. Καστοριάς, ευχαριστεί εκ βάθους καρδίας τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, το Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Μανιάκοι), τα Ταξί, τον Όμιλο Μαυροχωρίου ΝΟΜ, τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς, την ΕΠΣ Καστοριάς καθώς και εμπορικά καταστήματα της περιοχής, καθώς προέβησαν στην τοποθέτηση των ειδικών κάδων του Συλλόγου.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σημαντική ήταν και η συμβολή του Προέδρου του Συλλόγου Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης και Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών Χρήστου Καραγκιόζη, χάρη στον οποίο απέκτησε ηλεκτρονικό υπολογιστή ο Σύλλογος Νεφροπαθών Καστοριάς.

orizontespress.gr

 

 

Back to top button