ΑθλητικάΚαστοριά

Υποδοχή ηρώων για Στεργιάκα – Κοκκινίδη στο Μαυροχώρι (βίντεο – φωτο – δηλώσεις)

Σύσσωμος ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου (διοίκηση και αθλητές) παρουσία και της Αντιδημάρχου κ. Αντωνίου υποδέχτηκε χθες το πρωί το Χρήστο Στεργιάκα και τον Ηλία Κοκκινίδη.

Να σημειωθεί για την επιτυχία του Χρήστου Στεργιάκα, ότι ήταν το πρώτο παγκόσμιο μετάλλιο για το Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου.

Για τις τεράστιες επιτυχίες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων μίλησαν στον Antennes Fm τόσο οι πρωταγωνιστές όσο και οι προπονητές τους.

Ο προπονητής του Ν.Ο.Μ. κ. Τσαλούχος έκανε λόγο για τη σκληρή δουλειά που έφερε αποτέλεσμα, τονίζοντας πως είναι στο χέρι των παιδιών να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο εθνικός προπονητής κ. Κοντομανώλης, λέγοντας ότι τα βήματα πρέπει να είναι προσεκτικά και σταθερά..

Για τον Στεργιάκα τόνισε ότι από του χρόνου περνά στην ανώτερη κατηγορία, για αυτό και οι δουλειά και η διαχείρισή του πρέπει να είναι υψηλού επιπέδου.

Χρήστος Στεργιάκας και Ηλίας Κοκκινίδης δήλωσαν πανευτυχείς για τις θέσεις που κατέλαβαν ευχαριστώντας τους προπονητές, τους ομίλους και τις οικογένειες τους για όλα όσα έχουν κάνει για αυτούς.

https://youtu.be/wnYfPjjGNkE

antennes.gr 

 

 

Back to top button