ΑθλητικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Μαυροχώρι: Ο δήμαρχος στην εκδήλωση τιμής των Στεργιάκα – Κοκκινίδη

Σε μια τελετή γεμάτη ενθουσιασμό και χαρά που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Σύλλογος Μαυροχωρίου χθες το απόγευμα, προκειμένου να τιμήσει τους αθλητές του  Χρήστο Στεργιάκα για την 3η θέση που κατέλαβε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων στο Τρακάι Λιθουανίας στο διπλό σκιφ των εφήβων και τον διακριθέντα αθλητή Ηλία Κοκκινίδη, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους αθλητές , τον προπονητή κ. Ιωάννη Τσαλούχο και το Δ.Σ. του Ν.Ο.Μαυροχωρίου ευχόμενος καλή επιτυχία, δύναμη στο έργο όλων, υγεία πολλές πρωτιές και συνεχείς διακρίσεις σε Διεθνείς Αγώνες.

 

 

 

One Comment

  1. Αφού ήταν ο Δήμαρχος στο Μαυροχώρι, δεν του είπε κανείς για το πρόβλημα με το νερό που έχει το χωριό τα τελευταία καλοκαίρια, καθώς στις ανάγκες προστίθεται και το πότισμα, με αποτέλεσμα κάθε μα κάθε βραδάκι λιγοστεύει τόσο που τρομάζουμε να κάνουμε ένα ντους, βρε αδερφέ, έτσι για να δροσιστούμε και να ξεπλένουμε τον ιδρώτα από πάνω μας; Κάτι δεν πρέπει να κάνει ο Δήμος για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα;

Back to top button