Γρεβενά

Θανατηφόρο τροχαίο προς τον κόμβο της Εγνατίας στα Γρεβενά – Επίσημη ανακοίνωση (φωτο – βίντεο)

Tροχαίο δυστύχημα στον περιφερειακό δρόμο των Μαυραναίων (video)

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τετάρτης στον περιφερειακό δρόμο των Μαυραναίων προς τον κόμβο της Εγνατίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του Ε.Χ. αυτοκινήτου, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός εκ τον επιβαινόντων ενώ ο δεύτερος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γρεβενών με σοβαρά τραύματα.
Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Χθες (16-08-2017) το βράδυ, στην επαρχιακή οδό Μαυραναίων Γρεβενών, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός με συνοδηγό 70χρονο ημεδαπό, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός αγροτεμαχίου, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ανωτέρω οδηγού.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Γρεβενών.

Η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Στις 16-08-2017 και ώρα 21:25 η Υπηρεσία μας κλήθηκε για παροχή βοήθειας μετά από εκτροπή και ανατροπή από το οδόστρωμα  Ι.Χ.Ε. οχήματος στο 8ο χιλ. της επαρχιακής οδού Μαυραναίων-Γρεβενών της Π.Ε Γρεβενών. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της πυροσβεστικής εξόδου και με την χρήση διασωστικών εργαλείων απεγκλωβίσαμε χωρίς εμφανή σημάδια ζωής τον οδηγό του οχήματος  και τραυματισμένο τον συνοδηγό αυτού, οι οποίοι  και παρελήφθησαν  από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο  Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών. Στο συμβάν επιχείρησαν επτά (5) πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δυο (2) οχήματα.

greveniotis.gr

 

 

Back to top button