Κόσμος

Βαρκελώνη: Η τρομοκρατική επίθεση «διέλυσε» οικογένειες! – Ελεύθερος ο μακελάρης

– Θρήνος για τους νεκρούς της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη, το απόγευμα της Πέμπτης (17.08.2017) – Διαφεύγει ο μακελάρης που οδηγούσε το λευκό βαν που σκόρπισε τον θάνατο – Αγωνία για τον 7χρονο Τζούλιαν Κάντμαν που αγνοείται – Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας των αδελφών – μακελάρηδων – Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το λευκό βαν παρέσυρε πλήθος στη Λας Ράμπλας

Στη Βαρκελώνη, πολλές οικογένειες χωρίστηκαν αναπάντεχα και βίαια από την τρομοκρατική επίθεση. Το λευκό βαν παρέσυρε δεκάδες ανθρώπους… Ορισμένοι αναζητούν ακόμα τους δικούς τους ανθρώπους ενώ άλλοι, βυθισμένοι στο πένθος, επέστρεψαν στη Λας Ράμπλας για να τιμήσουν τα θύματα.

Ψάχνουν τους ανθρώπους τους

«Αγνοείται». Στην φωτογραφία, ένα μικρό αγοράκι που χαμογελάει. «Σας παρακαλώ, κοινοποιήστε»: ο Τόνι Κάντμαν εκλιπαρεί τους χρήστες του Διαδικτύου να τον βοηθήσουν να βρει τον εγγονό του ηλικίας 7 ετών. Τα ίχνη του αγοριού χάθηκαν μετά από την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη όπου σκοτώθηκαν 13 άνθρωποι στην δημοφιλέστερη τουριστική περιοχή.

«Βρήκαμε τη Τζομ (τη νύφη μου), νοσηλεύεται σε νοσοκομείο» εξηγεί στην ανάρτησή του στο Facebook. «Ο Τζούλιαν είναι επτά ετών και ήταν μαζί της όταν τους χώρισαν, μετά την τρομοκρατική επίθεση. Σας παρακαλώ, κοινοποιήστε το μήνυμα εάν έχετε οικογένεια ή φίλους στη Βαρκελώνη».

Η ανάρτηση αυτή κοινοποιήθηκε περισσότερες από 105.000 φορές. Ένα μόνο παράδειγμα της απόγνωσης των ανθρώπων που αναζητούν εναγωνίως τους δικούς τους ή εκείνων που ήδη θρηνούν μετά τις δύο επιθέσεις στη Βαρκελώνη και το Καμπρίλς με απολογισμό 14 νεκρούς και 120 και πλέον τραυματίες.

Τα θύματα προέρχονται από τουλάχιστον 35 χώρες, σύμφωνα με τον προκαταρκτικό απολογισμό της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας της Καταλονίας.

Ο μακελάρης είναι ζωντανός, διαφεύγει και διψάει για αίμα…

Η συνέχεια στο newsit.gr

 

Back to top button