ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Κέι Σι Ρίβερς: “Στην Καστοριά θα έχουμε την ευκαιρία να «δέσουμε» σαν ομάδα”

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού τη νέα χρονιά μίλησε ο Κέι Σι Ρίβερς στην Πράσινη

Κέι Σι καλώς ήρθες πίσω στην Ελλάδα. Πώς ήταν το καλοκαίρι σου; Είχες την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να… γεμίσεις τις μπαταρίες σου μετά από μια πολύ δύσκολη και απαιτητική χρονιά;

«Είχα την ευκαιρία να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου και φυσικά να ξεκουραστώ μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά. Μια χρονιά που στο τέλος ήταν εξαιρετική μιας και καταφέραμε να κερδίσουμε τους 2 από τους 3 τίτλους τους οποίους διεκδικήσαμε. Και όπως καταλαβαίνεις, τώρα, έχουμε μπροστά μας να τελειώσουμε μια δουλειά που πέρσι αφήσαμε στη μέση. Θέλουμε και την τρίτη κούπα και δεν το κρύβουμε. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να πετύχουμε τον μεγάλος μας στόχο».

Αυτό το καλοκαίρι ήρθαν στην ομάδα εφτά νέοι παίκτες και κάποιοι άλλοι αποχώρησαν. Οι αλλαγές είναι σύνηθες φαινόμενο σε όλες τις ομάδες. Πόσο δύσκολο θεωρείς πως θα είναι να μπορέσετε να βρείτε… χημεία;

«Τώρα έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη περίοδο. Ίσως την πιο δύσκολη μέσα στη σεζόν. Την προετοιμασία. Είναι δύσκολη και για τους παίκτες, αλλά και για τους προπονητές οι οποίοι πρέπει να βγάλουν όλη τη… δουλειά για όλη τη σεζόν σε μικρό χρονικό διάστημα.
Θα πάμε στην Καστοριά για μερικές ημέρες και θα έχουμε την ευκαιρία να «δέσουμε» σαν ομάδα, να βρούμε τη «χημεία» μας, αλλά και να βάλουμε στο κλίμα τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα».

 

Όλη η συνέντευξη στο panathinaikos24.gr 

 

Back to top button