Άργος ΟρεστικόΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Τα συγχαρητήρια μηνύματα αρχών και φορέων του τόπου προς τους επιτυχόντες

 

Καρυπίδης, Τελιγιορίδου, Αντωνίου, Ζυμπίδης, Αδαμόπουλος, Αγγελής, Κεπαπατσόγλου, Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας ακόμα σταθμός στο ταξίδι της ζωής. Είναι η αρχή και όχι ο τελικός προορισμός σε μια πορεία που διαμορφώνεται από τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που δημιουργούμε συνεχώς σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Η επιμονή, η αποφασιστικότητα και η πίστη στις δυνάμεις μας είναι αυτά που χρειάζονται για να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

Εύχομαι, λοιπόν, ότι καλύτερο σε όλους τους νέους φοιτητές και κυρίως να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται, προετοιμάζοντας όσο καλύτερα τον εαυτό τους για τη συνέχεια.

Σε όσους, πάλι, δεν πέτυχαν αυτό που ήθελαν, εύχομαι η διαδικασία των εξετάσεων να λειτουργήσει ως μια πολύτιμη εμπειρία που θα τους δώσει την απαραίτητη ώθηση να προχωρήσουν, αναζητώντας αυτό που πραγματικά επιθυμούν.

 

 

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου

Σήμερα είναι η αρχή μιας νέας πορείας στη ζωή σας καθώς επιβραβεύονται οι κόποι και οι προσπάθειες που καταβάλατε τα προηγούμενα χρόνια για την διεκδίκηση ενός καλύτερου αύριο.

Η δύναμη της θέλησής σας αποδεικνύει ότι με προσπάθεια και επιμονή, υψηλοί στόχοι μπορούν να κατακτηθούν. Όλα αυτά τα χρόνια αποκομίσατε το υπόβαθρο, τις δεξιότητες και τα εφόδια που είναι απαραίτητα για το μέλλον σας με τη βοήθεια των καθηγητών και τον γονιών σας.

Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια είτε το αποτέλεσμα της προσπάθειάς αυτής είναι το επιθυμητό, είτε όχι. Με οδηγό την ελπίδα και την επιμονή μπορείτε να καταφέρετε τους στόχους σας ανεξάρτητα από το σημερινό αποτέλεσμα. Οι ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας δεν τελειώνουν εδώ.

Όποιον δρόμο και αν επιλέξετε, όποιον στόχο και αν θέσετε σας εύχομαι καλή επιτυχία. Καλή τύχη και καλή δύναμη σε όλους και σε όλες σας.

 

 

Η βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς και Αναπληρωτής Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου

Με αφορμή την ανακοίνωση των Βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις νέες και στους νέους της περιοχής μας που πέτυχαν τον στόχο τους, κάνοντας έτσι ένα σημαντικό βήμα για τη μετέπειτα πορεία τους.

Αλλά και αυτούς που δε τα κατάφεραν θέλω να τους παροτρύνω να συνεχίσουν την κάθε προσπάθεια, με την ίδια θέληση και αποφασιστικότητα, γιατί η ζωή είναι γεμάτη εξετάσεις και μάχες.

Σε αυτή την κατεύθυνση, τόσο από τη θέση μου ως Αναπληρωτής Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, της Νέας Δημοκρατίας, όσο και από τη θέση μου ως Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, θα στέκομαι πάντοτε δίπλα σας, αρωγός και συμπαραστάτης.

Για να δημιουργήσουμε και πάλι μαζί, την Ελλάδα της αριστείας και της προόδου, απέναντι στην μετριότητα και την ήσσονα προσπάθεια που η σημερινή κυβέρνηση προβάλλει ως πρότυπα. Γιατί η ελπίδα και το μέλλον της πατρίδας μας, βασίζεται στη νεολαία μας.

Καλή αρχή! Καλές σπουδές! Καλή δύναμη!

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού Θεοφύλακτος Ζυμπίδης

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές που πέρασαν από την δύσκολη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων και να ευχηθώ καλή αρχή στο νέο τους ξεκίνημα.

 

 

Ο Aντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος

Θα ήθελα να συγχαρώ  όλους τους μαθητές της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς που κατάφεραν να εισαχθούν στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Η επιτυχία τους αυτή αποδεικνύει  τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν τόσο οι ίδιοι οι μαθητές όσο και η εκπαιδευτική κοινότητα, χαρίζοντάς μας  χαμόγελα αισιοδοξίας για το μέλλον του τόπου.  Εύχομαι να συνεχίσουν να έχουν ανάλογες διακρίσεις και κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής τους πορείας.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στις οικογένειες των υποψηφίων για την ψυχολογική στήριξη που προσέφεραν στα παιδιά τους.

Η προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων  δεν θα πρέπει να σταματήσει από τους μαθητές που δεν κατάφεραν να επιτύχουν. Ας έχουν κατά νου πως πάντοτε προκύπτουν νέες ευκαιρίες στη ζωή  τις οποίες εύχομαι να αξιοποιήσουν με  σύνεση!!

 

 

Ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τους νέους και τις νέες της Καστοριάς, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Παράλληλα, συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς των παιδιών, που στάθηκαν δίπλα τους, στον αγώνα που κατέβαλλαν και μοιράστηκαν μαζί τους τις αγωνίες και τις ελπίδες τους.

Οι υποψήφιοι, που δεν πέτυχαν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν παρά την προσπάθεια τους, με ενδυνάμωση του αγώνα τους, στο τέλος θα δικαιωθούν.

 

 

Ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπατσόγλου

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των πανελλήνιων εξετάσεων, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που κατάφεραν μετά από επίπονες προσπάθειες και μεγάλο αγώνα να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εύχομαι η νέα πορεία τους να συμβαδίζει με τα όνειρά τους.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των παιδιών για την αμέριστη συμπαράσταση, τις θυσίες τους και τη διακριτική τους αγωνία.

Σε όσους δεν πέτυχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα εύχομαι η επαναχάραξη της πορείας τους προς τον ίδιο ή διαφορετικό προορισμό, να εκπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις προσδοκίες τους.

 

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Το όνειρο για εκατοντάδες μαθητές του νομού μας έγινε πραγματικότητα. Μετά από ένα πολύ κοπιαστικό χρόνο με συνεχή προσπάθεια και άγχος, ήρθε η επιτυχία της εισαγωγής στις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της πατρίδας μας. Σ ΄όλα αυτά τα νέα παιδιά δίνουμε τα συγχαρητήρια και τις ευχές μας για εποικοδομητικές σπουδές και μια λαμπρή σταδιοδρομία στην μετέπειτα επαγγελματική τους ζωή.

Ευχόμαστε να γίνουν μέσα από την παιδεία τους και την επιστημονική τους γνώση οι νέοι άνθρωποι που θα αλλάξουν την ελληνική κοινωνία προς το καλύτερο. Προς μία κοινωνία με ανθρώπινο πρόσωπο, με σεβασμό στη δημοκρατία, στην ελευθερία της σκέψης, συμβάλλοντας έτσι στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξή της.

Για τους νέους που σήμερα δεν άνοιξαν οι πύλες των Πανεπιστημίων, δεν πρέπει να το θεωρούν  ως αποτυχία γιατί τίποτε δεν χάθηκε. Υπάρχουν διάφορες ευκαιρίες για επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση. Η ζωή δεν εξαντλείται  εδώ γιατί  είναι μία συνεχής προσπάθεια με  επιμονή και υπομονή  σε χαρές και λύπες.

Επίσης συγχαίρουμε όλους τους καθηγητές και τους γονείς για τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλο αυτόν τον δύσκολο  χρόνο με τους μαθητές.

 

 

 

 

Back to top button