ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Μεγάλη σειρά φωτογραφιών από το fashion gala του Παναγιώτη Ιντζίδη

Μία ιδιαίτερη εκδήλωση φιλοξένησε χθες Σάββατο 26 Αυγουστου 2017 ο Μ/Σ “ΑΡΜΟΝΙΑ” στο Ενδυματολογικό Μουσείο, στο αρχοντικό “Αφων Εμμανουήλ.
Ένα νέο παιδί, ο  Παναγιώτης Ιντζίδης, τόλμησε και παρουσίασε στο κοινό της πόλης την συλλογή από φορέματα και γουναρικά ,που σχεδίασε και υλοποίησε.
Το αποτέλεσμα αυτής του της προσπάθειας πιστεύουμε οτι έγινε αποδεκτό με ενθουσιασμό απο τους παρευρεθέντας.
Ο Μ/Σ ΄΄ΑΡΜΟΝΙΑ΄΄ έχοντας αναβαθμίσει το μουσείο ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει διάφορες εκδηλώσεις,όπως αυτήν, που συνέδεσε το σύγχρονο ρούχο με τα παραδοσιακά εκθέματα του μουσείου,εύχεται τα καλύτερα στον Παναγιώτη Ιντζίδη και φυσικά απευθύνει πρόσκληση προς οποιονδήποτε επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τους χώρους του για εκδηλώσεις.

Σύλλογος Αρμονία Καστοριάς

 

One Comment

  1. Παναγιώτη, πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται το ξέρουμε όλοι. Αυτό που είδαμε στην εκδήλωση όπου πρωταγωνίστησε η δημιουργικότητά σου είναι πως δεν ξεκινάς μόνος, αφού έχεις δίπλα σου πάντοτε την αγαπημένη σου κ. Μερόπη, που σε στηρίζει σε κάθε σου βήμα, τους γονείς σου, αλλά χτες είχες μαζί σου κι όλη την πόλη. που σου πρόσφερε τη στήριξή της όπως δε συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις. Πάρε μαζί σου όλη αυτή τη συμπαράσταση και συνέχισε τον δρόμο σου! Με τόση αγάπη στις αποσκευές σου και τη δημιουργικότητά σου, που δεν την αφήνεις ακαλλιέργητη, ο δρόμος είναι ανοιχτός και σε περιμένει!Καλή συνέχεια, αντάξια της αρχής που χτες έκανες!

Back to top button