ΕκδηλώσειςΚαστοριάΦλώρινα

Ο Αλέξης Τσίπρας στη  συναυλία-αφιέρωμα για τον Νίκο Γκάτσο στις Πρέσπες (φωτο – βίντεο)

Τη συναυλία αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο με τον Μανώλη Μητσιά και την Καροφυλιά Καραμπέτη παρακολούθησε χθες βράδυ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα.   Η συναυλία έγινε στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου, στις Πρέσπες.

Ο πρωθυπουργός έφθασε στο νησάκι αφού περπάτησε την πεζογέφυρα, μαζί με την σύζυγό του, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Στην είσοδο του νησιού τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος και ο Γ. Λιάνης. Προσερχόμενος στο χώρο της συναυλίας χαιρέτισε αρκετούς από τους συγκεντρωμένους.

Σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με δημάρχους του νομού Φλώρινας και τον περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη.

Στην συναυλία παραβρίσκονται επίσης η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Βίτσας ,ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας , ο βουλευτής Κοζάνης Δ. Δημητριάδης, η γγ Δημόσιας Περιουσίας, Πέτη Πέρκα, ο περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Θ.Καρυπίδης , ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος , ο δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης και ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής.

 

 

 

 

 

Back to top button