Καστοριά

Σε τραγική κατάσταση ο δρόμος στον γύρο της λίμνης (φωτογραφίες)

Ίσως η ομορφότερη βόλτα που μπορεί να κάνει κάποιος στην πόλη είναι ο γύρος της λίμνης. Για τα αυτοκίνητα όμως είναι μια πραγματική περιπέτεια.

Όπως βλέπετε και στα φωτογραφικά στιγμιότυπα του antennes.gr, η κατάσταση του δρόμου στο μεγαλύτερο μήκος του είναι σε τραγική κατάσταση.

Τη διαδρομή πραγματοποιούν καθημερινά κάτοικοι αλλά και τουρίστες και η εικόνα αυτή πραγματικά δεν τιμά κανέναν μας.

antennes.gr

 

 

2 Comments

  1. Μόνο ο γύρος της λίμνης; Μήπως μπορείτε να βρείτε έστω και έναν δρόμο της Καστοριάς σε καλή κατάσταση; Σεληνιακό τοπίο παντού ….. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ) ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!!!!!

  2. Γιατι ποιος δρομος σ’αυτον τον ανεκδιηγητο νομο, από αποψη οδικης ασφαλειας, ειναι σε καλη κατασταση;
    Αν εξαιρεσης τον καθετο αξονα της Εγνατιας, ολο το υπολοιπο οδικο δικτυο αν δεν παρουσιαζει την κατασταση των παραπανω φωτογραφιων, θα γλυστραει θανατηφορα, (δρομοι μεσα στην πολη, πλατεια Δαβακη, Μητροπολεως),ελλιπεστατη σημανση τις περισσοτερες φορες κατεστρεμενη η κρυμενη στις φιλοσιες, και γενικα κατασταση που προσπαθει να σε σκοτωσει σε κάθε χιλιομετρο.
    Παρολα αυτά υπαρχουν ανθρωποι που θεωρουν ότι το οδικο δικτυο του νομου είναι σε πολύ καλη κατασταση, (λεγε με πρωην περιφερειάρχη,);

Back to top button