ΑθλητικάΚαστοριά

Παραμένει ο Φυτανίδης, επέστρεψε ο Μακρής (δηλώσεις)

Ο  Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέλιο Μακρή, για την περίοδο 2017-2018. O Στέλιος Μακρής, είναι γεννημένος στις 30/03/1990,  στην Κοζάνη, έχει ύψος 1.85m και βάρος 80 Kgr και αγωνίζεται με επιτυχία στην θέση του τερματοφύλακα. Η φετινή χρονιά θα είναι η δεύτερη για τον Στέλιο Μακρή, στην Καστοριά, αφού φόρεσε τη φανέλα  της ομάδας μας, την περίοδο 2015-2016, έχοντας δύο (2) συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία (1) σε αγώνα κυπέλλου. Ο Στέλιος Μακρής, αναμένεται με την εμπειρία του να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας, αφού έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, το οποίο παραθέτουμε, παρακάτω:

Σεζόν Ομάδα Διοργ. Αγ. Γκολ
2016-2017 Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου Τοπικό
2015-2016 (β΄) Α. Ε. Κοζάνης Τοπικό
2015-2016 (α΄) Καστοριά Α. Γ. Σ. Κ. Τοπικό
2014-2015 ΑΜΣ Γαλατινής Τοπικό
2013-2014 Κοζάνη Δ΄ Εθνική
2012-2013 Βατανιακός Γ΄ Εθνική
2010-2012 Πυρσός Γρεβενών Δ΄ Εθνική
2009-2010 Μακεδονικός Σιάτιστας Δ΄ Εθνική

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την διοίκηση της Καστοριάς, ο Στέλιος Μακρής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Είμαι πολύ χαρούμενος, που επιστρέφω στην Καστοριά, μία ομάδα που έχει γράψει τις δικές της σελίδες δόξας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η φετινή μου παρουσία δεν έχει καμία σχέση με την πρώτη μου φορά στην ομάδα, αφού οι συνθήκες είναι εκ διαμέτρου αντίθετες από την πρώτη φορά. Το κλίμα είναι άριστο, γίνεται μια πολύ σοβαρή και οργανωμένη δουλειά και οι άνθρωποι της ομάδας μας συμπαραστέκονται και είναι συνεχώς δίπλα μας. Πιστεύω ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαι έτοιμος να προσφέρω το 100% των δυνατοτήτων μου και να συμβάλλω κι εγώ από την πλευρά μου έτσι, ώστε η Καστοριά να παρουσιαστεί πανέτοιμη, απ’ όλες τις πλευρές, στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής”.

Στέλιο, σε καλωσορίζουμε στην Καστοριά και σου ευχόμαστε μια Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά.

Ο  Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Φυτανίδη, για την περίοδο 2017-2018
O Παναγιώτης Φυτανίδης, είναι γεννημένος στις 17/04/1998, στο Κιλκίς κι έχει ύψος 1.81m και βάρος 72 Kgr. Αγωνίζεται με επιτυχία, τόσο σαν κεντρικός αμυντικός, όσο και στα άκρα της άμυνας. Στην Καστοριά ήλθε την περυσινή σεζόν, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και είχε έξη (6) συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος και δύο (2) συμμετοχές σε αγώνες κυπέλλου.

Παρακάτω παραθέτουμε το βιογραφικό του Παναγιώτη Φυτανίδη:

Σεζόν Ομάδα Διοργ. Αγ. Γκολ
2016-2017 Καστοριά ΑΓΣΚ Τοπικό 6
2012-2016 Αλέξανδρος Κιλκίς Τοπικό

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την διοίκηση της Καστοριάς, ο Παναγιώτης Φυτανίδης, δήλωσε τα εξής:

“Είμαι πολύ χαρούμενος, για την ανανέωση της συνεργασίας μου, με την Καστοριά. Στην ομάδα, γίνονται οι απαραίτητες προσπάθειες, από όλους μας, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο, σε όλους τους τομείς, έτσι, ώστε μια τόσο ιστορική ομάδα, όπως η Καστοριά, να σταθεί ξανά στα πόδια της και να αναρριχηθεί εκεί που της αξίζει. Το κλίμα είναι άριστο και παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές έχουμε γίνει ένα κράμα, με στόχο να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο, ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Γ΄ Εθνικής. Εύχομαι ο κόσμος της Καστοριάς να αναγνωρίσει αυτή μας την προσπάθεια και να γίνει ο 12ος παίκτης στα παιχνίδια μας. Στόχος μας είναι η δουλειά που κάνουμε, όλο αυτόν τον καιρό, να βγει στο γήπεδο και έτσι να μπορέσουμε να σταθούμε στο πρωτάθλημα αξιοπρεπώς”.

Παναγιώτη, σε καλωσορίζουμε και πάλι στην Καστοριά και σου ευχόμαστε μια Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά.

 

agsk-kastoria.blogspot.gr

 

 

 

 

 

Back to top button