ΑθλητικάΚαστοριά

Κεραυνός Χιλιοδένδρου – Εθνικός Βασιλειάδας 5-2: Παράπονα από τη διαιτησία ο Εθνικός (σειρά φωτογραφιών)

 


Από Α.Σ. Εθνικός Βασιλειάδας:  Την ήττα-αποκλεισμό γνώρισε η ομάδα του Εθνικού στην πρώτη φάση του Κυπέλλου. Σε ένα παιχνίδι με πολύ πάθος και ένταση, ο Εθνικός ”κοίταξε στα μάτια” τον αντίπαλο (ομάδα Α’ κατηγορίας) και μάλιστα θα μπορούσε να κάνει και την έκπληξη, αφού προηγήθηκε από νωρίς με 0-2 αλλά στη συνέχεια έμεινε από δυνάμεις. Αρνητικός πρωταγωνιστής αυτού του πολύ όμορφου παιχνιδιού, ο διαιτητής Καραταϊδης με αλλεπάλληλα λάθη εκατέρωθεν και για τις δυο ομάδες καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο Εθνικός στο ξεκίνημα μπήκε ”φουριόζος” παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ξαφνιάζοντας τους πάντες, έβγαλε δυο πολύ όμορφες φάσεις από όπου και προήλθαν τα δυο γκολ της ομάδας μας, με σκόρερ τον Βλαχόπουλο Γ. (4′ και 11′). Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν και το ημίχρονο έκλεισε με τον Εθνικό να προηγείται με σκορ 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός ανέβασε την απόδοση του και η ομάδα μας προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις στην κόντρα. Στο 65′ λεπτό σημειώθηκε η φάση που έκρινε σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση, καθώς ο αρνητικός πρωταγωνιστής διαιτητής Καραταΐδης, ενώ ήταν μπροστά στην φάση του κόρνερ, άφησε τον Εθνικό με δέκα παίκτες, αφού απέβαλε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας με το νούμερο ”10” με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στην φάση της φωτογραφίας (επάνω), για διεκδίκηση μπάλας με τον τερματοφύλακα. Ενώ όπως φαίνεται στην φωτογραφία της αποβολής ο παίκτης της ομάδα μας με το νούμερο ”10” δεν υπήρξε στην φάση ΠΟΤΕ!!

Από κει και έπειτα, δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο και ο Εθνικός επηρεαζόμενος από το γεγονός δέχθηκε σε φάσεις στη κόντρα άλλα τρία γκολ.
* Συγχαρητήρια στους παίκτες του Εθνικού για την εμφάνιση. Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από τον αγώνα.
** Δυστυχώς είδαμε για ακόμα μια φορά, από το πρώτο κιόλας παιχνίδι τραγικές διαιτησίες και μάλιστα και πάλι από τον συγκεκριμένο διαιτητή.
** Καλούμε την ΕΠΣ Καστοριάς να λάβει τα μέτρα της τώρα που είναι νωρίς και τέτοιες ανίκανες διαιτησίες να μην ξανά εμφανιστούν μπροστά μας.
**** Η ομάδα μας απευθυνόμενη στην ΕΠΣ θα προστατέψει τους παίκτες μας, διεκδικώντας το σωστό και το δίκαιο.

Α.Σ. Εθνικός Βασιλειάδας

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button