Καστοριά

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου σε αγιασμούς σχολείων (φωτογραφίες)

Αγιασμοί στο 5ο Δημοτικό Σχολείο και στο 1ο, 2ο και 3ο Λύκειο Καστοριάς και στην πρώτη ημέρα λειτουργίας του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς

“Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΠΕ Καστοριάς αλλά και στους εκπαιδευτικούς τους, μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Το σχολείο μας οδηγεί στη γνώση, στην καλλιέργεια της ψυχής και της προσωπικότητας, καθώς και στην υλοποίηση των προσδοκιών και των ονείρων μας. Απαιτεί όμως σεβασμό, ευαισθησία και κυρίως μεγάλη προσπάθεια για να αποδώσει με ασφάλεια τους καρπούς του.

Χρέος όλων μας είναι να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συνθήκες, ώστε τα νέα παιδιά να αποκτήσουν όχι μόνο την καλύτερη δυνατή μόρφωση από τα σχολεία τους, αλλά και η πορεία τους αυτή να είναι γεμάτη από χαρά και αγάπη για τη γνώση.

Δεσμευόμαστε πως θα στηρίξουμε μαζί με το Υπουργείο Παιδείας κάθε προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων της περιφέρειάς μας και κάθε όραμα για τη βελτίωση των ήδη υπαρχουσών δομών και καταστάσεων. Είναι μια δύσκολη περίοδος για όλες τις ελληνικές οικογένειες, όμως με προσπάθεια και ενότητα θα τα καταφέρουμε.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Με εκτίμηση

Ολυμπία Τελιγιορίδου

 

Back to top button