ΑθλητικάΚαστοριά

Φιλικός: Παλαίμαχοι Πιερικού-Καστοριάς 3-1

Από ένα ημίχρονο οι δυο ομάδες

Καλό παιχνίδι στο γήπεδο του Αγίου Σπυρίδωνα, στο οποίο οι Παλαίμαχοι του Πιερικού υποδέχθηκαν την αντίστοιχη ομάδα της Καστοριάς.

Το τελικό σκορ 3-1 για την ομάδα της Κατερίνης που ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε με 3-0 αλλά στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, μείωσαν σε 3-1 χωρίς να καταφέρουν όμως κάτι περισσότερο και έτσι το παιχνίδι να λήξει με αυτό το σκορ.

Για τον Πιερικό σκόραραν οι Φωτιάδης, Πόδας και Γιώτσας, ενώ το γκολ της Καστοριάς πέτυχε ο Τσιάτσος.

Την αποστολή του Πιερικού συνόδευαν ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Καλαμπάκας, ο Γιάννης Πόδας (Γιαννίμπας), ενώ ήταν κοντά στην ομάδα και ο πρόεδρος φίλων Πιερικού Βοστώνης Αργύρης Καμπίσιος που κάνει τις ολιγοήμερες διακοπές του στην Ελλάδα.

Στο τέλος του φιλικού αγώνα, οι παίκτες του Πιερικού έκαναν το τραπέζι στους αντιπάλους τους, με μπάρμπεκιου που ακολούθησε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Στέργιου Γιώτσα!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κουκοβίτης.

Παλαίμαχοι Πιερικού: Ίτσιος, Αδαμόπουλος, Κατσαμάγκας, Βαρβούτης, Πεΐδης, Τζιόκας, Μποταΐτης, Παπαβασιλείου, Φωτιάδης, Πόδας Κώστ., Γιώτσας.

Έπαιξαν και οι Παππάς, Τσούχας, Τσιαμπέρας.

Παλαίμαχοι Καστοριάς: (αποστολή) Τάτες, Παπαδάμος, Σαβουλίδης Θ., Σαβουλίδης Γ., Τσίκος, Εμμανουηλίδης, Ντέμκας, Τσούκλης, Τσιάτσος, Ηλιόπουλος, Μουταφίδης, Πανταζόπουλος, Μπαντώλας

 pieriasport.blogspot.gr

 

 

 

Back to top button