Καστοριά

Πρόσκληση στην Παρουσίαση της πρωτοβουλίας του ΤΑP για οικονομική ενίσχυση προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών

Εκ μέρους του Τεχονολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας, σας προσκαλώ με μεγάλη μου χαρά στην Παρουσίαση της Πρωτοβουλίας του ΤΑΡ για οικονομική ενίσχυση 

των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών(ΠΜΣ) στον τομέα της Ενέργειας που προσφέρουν τα δύο Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας:

  • «Τεχνολογίες Διαχείρισης & Αξιοποίησης Ενεργειακών Πόρων» (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας).
  • «Διοίκηση & Μεταφορά Φυσικού Αερίου και Πετρελαίου» (Διϊδρυματικό ΠΜΣ M.Sc. MOGMATτου ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Κρατικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Αζερμπαϊτζάν).

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο εκτεταμένο Πρόγραμμα Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεων του ΤΑΡ, συνολικού προϋπολογισμού €32 εκατ., που το Έργο έχειεθελοντικά δεσμευθεί να υλοποιήσεικαι στις τρεις Περιφέρειες της Βορείου Ελλάδος από όπου διέρχεται ο αγωγός.

Ηεπένδυση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκηκαι αφορά κυρίως σεεπιδότηση διδάκτρων, καθιστώντας τηφοίτηση στα συγκεκριμένα μεταταπτυχιακά προγράμματα προσβάσιμη σε περισσότερους φοιτητές.

Θα μας τιμούσε ιδιαίτερα η παρουσία σας στην επίσημη έναρξη αυτής της τόσο σημαντικής πρωτοβουλίας που στόχο έχει να συμβάλλει άμεσα και ουσιαστικά στην προώθηση της εκπαίδευσης, της επιστημονικής έρευνας, της εξωστρέφειας και των διεθνών εκπαιδευτικών σχέσεων, καθώς και στη βελτίωση δεξιοτήτωνστον στρατηγικό τομέα της Ενέργειας– με έμφαση στο φυσικό αέριο.

Η Ανοιχτή Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:00, σηματοδοτώντας την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018. Το επίσημο μέρος της παρουσίασης αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 19:30, ενώ θα ακολουθήσει cocktail.

  Μετά τιμής,

Ευάγγελος Σίσκος

Καθηγητής

Αντιπρύτανης Διεθνών Σχέσεων και Μεταπτυχιακών Σπουδών, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Διευθυντής M.Sc. MOGMAT

https://mogmat.teiwm.gr

Back to top button