Κόσμος

Λονδίνο: Τζιχαντιστές θέλησαν να αιματοκυλίσουν την πόλη – Βγαίνει ο στρατός στους δρόμους

 

– Σε κλίμα πολέμου το Λονδίνο με τον στρατό στους δρόμους – Στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού στην Βρετανία – Οι τζιχαντιστές ανέλαβαν την ευθύνη για το τρομοκρατικό χτύπημα στο μετρό – Ξύπνησαν μνήμες από τις πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν γίνει – 29 οι τραυματίες σύμφωνα με νεότερο απολογισμό – Τι αναφέρουν οι βρετανικές αρχές

To «Ισλαμικό Κράτος» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο μετρό του Λονδίνου το μεσημέρι της Κυριακής (15.09.2017). Αυτό μετέδωσε το πρακτορείο προπαγάνδας της τζιχαντιστικής οργάνωσης Amaq.

«Η βομβιστική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου διαπράχθηκε από (…) το Ισλαμικό Κράτος» επισημαίνεται σε ανάρτηση του Amaq σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Ανέβηκε το επίπεδο συναγερμού

Όπως ανακοίνωσε η Τερέζα Μέι, το επίπεδο συναγερμού ανέβηκε στο υψηλότερο επίπεδο και πάλι. Αυτό σημαίνει ότι βγαίνει και πάλι ο στρατός στον δρόμο.

Το επίπεδο αυτό σημαίνει ότι μια νέα επίθεση θεωρείται επικείμενη. Η επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης δήλωσε ότι οι πολίτες θα δουν τις επόμενες ημέρες στους δρόμους της χώρας…

Η συνέχεια στο Newsit.gr

Back to top button