ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

Αδικείται η Καστοριά από τη λευκή ισοπαλία που έφερε στον Φούφα

Αδικείται η Καστοριά, από τη λευκή ισοπαλία (0-0), που έφερε στο Φούφα, με τον τοπικό Μακεδονικό, αφού έχασε σωρεία ευκαιριών και ένα πέναλτι.

Στο α΄ημίχρονο η Καστοριά έκανε πολύ καλή εμφάνιση, όπου έχασε σωρεία ευκαιριών για να πετύχει γκολ, με μεγαλύτερη αυτή του Astrauskas στο 45΄, ο οποίος από θέση τετ α τετ δεν κατάφερε να σκοράρει. Το αποκορύφωμα για την Καστοριά, στο α΄ημίχρονο, ήταν η άτυχη στιγμή στο 15΄, όταν ο Βασίλης Μηλιάτης σε εκτέλεση πέναλτι, είδε το σουτ του να αποκρούεται από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Χαρακτηριστικό της υπεροχής της Καστοριάς στο α΄μέρος του παιχνιδιού είναι ότι οι γηπεδόυχοι πάτησαν την περιοχή του Κράτσιου, μόλις στο 42΄.

Στην επανάληψη είχαμε το ίδιο σκηνικό και ή Καστοριά έχασε άλλες τρεις (3) σημαντικές ευκαιρίες να πετύχει γκολ. Το τελευταίο 15λεπτο του αγώνα ανήκει στους γηπεδούχους, οι οποίοι, εκμεταλλευόμενοι τις αλλαγές που έκανε η Καστοριά, πίεσαν κι αυτοί με τη σειρά τους, χάνοντας δύο (2) ευκαιρίες, όμως η άμυνα της Καστοριάς στάθηκε στο ύψος της κι έτσι το παιχνίδι τελέιωσε στο 0-0.

Η σύνθεση της Καστοριάς:

Κράτσιος, Ηλίας, Νίνος, Μπαϊρακτάρης, Ιασωνίδης, Αντωνιάδης, Πάτσίκας, Μηλιάτης, Astrauskas, Γιώργης (35΄Σαββόπουλος), Χασάι.

Στο β΄ημίχρονο έπαιξαν και οι Μακρής, Γεωργαντζάς, Βενέτης και Αϊραντζής

 agsk-kastoria.blogspot.gr

 

 

 

Back to top button