Τριήμερο δωρεάν θεατρικό εργαστήρι από το “Σπασμένο Ρόδι”

Το “Σπασμένο Ρόδι” προσκαλεί όλους όσους θέλουν να βιώσουν μια ενδιαφέρουσα θεατρική εμπειρία, αλλά και όσους ενδιαφέρονται να .συμμετέχουν στη νέα του θεατρική παράσταση, σε ένα 3ήμερο εργαστήριο με τον σκηνοθέτη Σπύρο Αθηναίου. Παρακαλούνται όσοι έρθουν, να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια. Η συμμετοχή είναι δωρεάν

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29/09, το Σάββατο 30/09 και την Κυριακή 1/10 στο ξενοδοχείο Esperos Palaceστη Χλόη τις παρακάτω ώρες:

Παρασκευή: 9 μ.μ. – 12 μ.μ.

Σάββατο: 6:30 μ.μ. – 9:30 μ.μ.   Κυριακή: 5 μ.μ. – 8 μ.μ.τηλ. επικοινωνίας: 6936750757     Μένη Κόκκινου

Λίγα λόγια για τον Σπύρο Αθηναίου

Eίναι αριστούχος Απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης Ροντίδη.

Έχει σκηνοθετήσει στο θέατρο, από το 2010, τα εξής έργα : Ο Υπολοχαγός του Ίνισμορ, Άγρια μοναξιά, Λα Λεσόν, Ο συγγραφέας και ο αδερφός του συγγραφέα, Εχθροί εξ αίματος, Κεκλεισμένων των θυρών, Ένας θάνατος σε μια κηδεία, Άρχισαν τα όργανα, Roomers κ.α.

Έχει εργαστεί ως ηθοποιός σε παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος όπως: Αντιγόνη του Σοφοκλή σε σκην. Τάσου Ράτζου, Ματωμένος Γάμος του Φ.Γ.Λόρκα σε σκην. Γιάννη Ιορδανίδη, Ο Κύκλος με την Κιμωλία του Μ.Μπρεχτ σε σκην. Σωτήρη Χατζάκη, Δον Κάρλος του Φ.Σίλερ σε σκην. Κων/νου Αρβανιτάκη, Ντόλλυ! του Θ.Ουάιλντερ σε σκην. Γιάννη Ιορδανίδη, κ.α.

Έχει επίσης εργαστεί ως ηθοποιός και σκηνοθέτης στον κινηματογράφο, σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και σε video clip.

Έχει βραβευθεί για τις δουλειές του ως σκηνοθέτης και ηθοποιός.

Από το 2015 διδάσκει Αυτοσχεδιασμό και Commedia dell ‘arte στην ανωτέρα σχολή δραματικής τέχνης Ροντίδη στην Θεσσαλονίκη.

 

 

shares