ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Παρουσίαση της οινοποιίας Κόκκινος και του Enotria game

Το Vinamorato σας προσκαλεί σε μια βραδιά αφιερωμένη στα κρασιά της οινοποιίας ΚΟΚΚΙΝΟΣ (Kokkinos Winery Naoussa) από τη Νάουσα, στο PRIVE CLUB του Esperos Palace Luxury & Spa Hotel την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα δοκιμάσουμε τις παρακάτω 3 ετικέτες της οινοποιίας σε ποσότητα των 100 ml την καθεμία: PINK ROOSTER 2016 ροζέ από την ποικιλία Ξινόμαυρο, Νάουσα Κόκκινος 2013 ερυθρός από την ποικιλία Ξινόμαυρο και BLACK ROOSTER 2012 ερυθρός από τις ποικιλίες Ξινόμαυρο και Cabernet Sauvignon.
Παράλληλα όσοι επιθυμούν, μπορούν να παίξουν με την παρέα τους το Enotria Board Game, το πρώτο επιτραπέζιο παιχνίδι για τους οινόφιλους και να διασκεδάσουν παίζοντας και μαθαίνοντας.
Στην παρέα μας θα είναι ο οινοποιός Σταύρος Κόκκινος για να παρουσιάσει τα κρασιά του και να συζητήσει μαζί μας, αλλά και ο δημιουργός του ENOTRIA Filippos Papadakis για να παρουσιάσει και να συντονίσει το παιχνίδι μας.
Μετά τη δοκιμή των 3 κρασιών, θα υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας οποιουδήποτε απ’τα παραπάνω κρασιά, στην τιμή των 25 ευρώ η φιάλη (συνοδευόμενη από πιατέλα τυριών-αλλαντικών).

Κρατήσεις στο τηλέφωνο 6972 315057
Ώρα προσέλευσης 21:00
Κόστος συμμετοχής 12 ευρώ
Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Back to top button