ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

Μετά από 6 χρόνια αλλάζει ομάδα ο Παντελής Περιβολάρης (δηλώσεις)

Μια έμπειρη και ηγετική φυσιογνωμία ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του ο Α.Ο Άρτεμις  η οποία θα ενισχύσει και δώσει σημαντική ώθηση στο οργανωτικό κομμάτι του συλλόγου

SPORTSOFFICERS -Μαριάννα
Ο αξιόλογος βετεράνος play maker. ύψους 1.75, και πιστός ”στρατιώτης” του Κρόνου Γέρακα τα τελευταία 6 χρόνια Παντελής Περιβολάρης αποφάσισε να αλλάξει μπασκετική στέγη προσφέροντας τις αγωνιστικές του υπηρεσίες στην ομάδα της Λούτσας η οποία θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Δ΄ ΕΣΚΑ.
Στις πρώτες του δηλώσεις με την νέα του φανέλα ο Παντελής Περιβολάρης ανέφερε ότι:
”Η Αρτέμιδα, αγωνιζόμενη στην Δ΄ ΕΣΚΑ, ήθελε ένα πλέι μέικερ με εμπειρία και έτσι αποφάσισα να γράψω μια καινούργια μπασκετική σελίδα τιμώντας την φανέλα μιας άλλης ομάδας. Μετά τον υποβιβασμό του Κρόνου Γέρακα από την Α΄ ΕΣΚΑ στην Β΄ και η ανανέωση η οποία προέκυψε μετά συνετέλεσαν σε αυτή μου την απόφαση. 

Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια καλύτερη ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που να κάνει καλύτερη πορεία και παράλληλα να βοηθήσουμε οι έμπειροι τα νέα και ταλαντούχα παιδιά να εξελιχθούν
Ευχαριστώ τον προπονητή κύριο Γιωτάκη για την πρόταση και ευχαριστώ το Κρόνο Γέρακα με τον οποίο έζησα μεγάλες χαρές με κορυφαία την άνοδο στην Α΄ ΕΣΚΑ”.

sportsofficers.blogspot.gr

 

Back to top button