Άργος ΟρεστικόΚαστοριάφωτορεπορτάζ

ΝΟΔΕ Καστοριάς στο πανηγύρι του Άργους Ορεστικού (σειρά φωτογραφιών)

Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟΔΕ Καστοριάς πραγματοποίησαν την καθιερωμένη επίσκεψη στην πανήγυρη του Άργους Ορεστικού την Κυριακή.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους αυτής είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν πολύ κόσμο και να τον ενημερώσουν σχετικά με την πολιτική κατάσταση της χώρας μας καθώς και να αναλύσουν αρκετά από τα θέματα που έθιξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην ΔΕΘ.

Είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερο του ΚΕΦΙΑΠ να δουν από κοντά όλα όσα γίνονται από την ομάδα χειροτεχνίας και ψυχαγωγίας ΑΜΕΑ, καθώς και να ακούσουν προσεκτικά τα προβλήματα του κέντρου δηλώνοντας την στήριξή τους. Επισκεφθήκαμε το περίπτερο της αστυνομίας Α.Τ. Άργους Ορεστικού που σε συνεργασία με τον Δήμο υλοποίησε δράσεις ενημερώνοντας γονείς και παιδιά μέσω ειδικού εκπαιδευτικού υλικού για θέματα Τροχαίας και Ασφάλειας καθώς και Γενικής Αστυνόμευσης. Για αυτές τις πρωτοβουλίες αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτών των προσπαθειών καθώς και στο Δήμο Άργους Ορεστικού για την εμποροπανήγυρη.

Ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ

 Στέργιος Αδάμ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button