ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

Βαριά ήττα για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ

 

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 0-5  μέσα στην Τούμπα από την Σπάρτα Πράγας για τη φάση των 32 του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών

Του Θάνου Φωτόπουλου

Μετά το αποτέλεσμα αυτό ψαλιδίστηκαν αρκετά οι ελπίδες του «Δικεφάλου» για πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς πλέον χρειάζεται ένα θαύμα στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στις 11/10 στην Τσεχία.

Η Σπάρτα ήταν καλύτερη από τον ΠΑΟΚ και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα στις νταμπλούχες Ελλάδας να φάνουν απειλητικές. Χαρακτηριστικό της ανωτερότητας είναι το γεγονός ότι η πρώτη ευκαιρία του ΠΑΟΚ  ήρθε στο 75΄ λεπτό με την Παντελιάδου.

Μοιραία της ομάδας του Αλέξη Τασούλη η Ελένη Πελετίδου καθώς από δικά της τραγικά λάθη προήλθαν τα 3 από τα 5 γκολ της Τσεχικής ομάδας που βρίσκεται  και με τα δυο πόδια στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα του ΠΑΟΚ με τον Αλέξη Τασούλη στον πάγκο καθώς από πέρσι που ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε τα προπονητικά ηνία του συλλόγου ο «Δικέφαλος» δεν είχε φύγει από κανένα αγώνα με κατεβασμένο κεφάλι.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια από την Σπάρτα Πράγας η  Μαρτίκονβα που σημείωσε χατ-τρικ(14,45+,87) ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Χάλινεν(61΄) και  Κλαμπρούσκα(82΄).

Ο Αλέξης Τασούλης παρέταξε τον ΠΑΟΚ με σύστημα 4-3-3 και με την Μάρκου σε ρόλο αμυντικού χαφ τρικ το οποίο του είχε βγει στην φάση των ομίλων, κάτι που όμως άφησε μόνη προωθημένη την Ντιμιτρίεβιτς που ήταν απελπιστικά μόνη της  αφού Μπράμε και Βαρδαλή δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα με αποτέλεσμα η Σέρβα φορ να μην είχε βοήθειες από τα άκρα της επίθεσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ προσπάθησε με την είσοδο των Παντελιάδου και Γιάννου να ισορροπήσει και να πιέσει χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού οι παίκτριες του Αλέξη Τασούλη έδωσαν χώρους στις Τσέχες που το εκμεταλλεύτηκαν ανεβάζοντας και με τη βοήθεια της Πελετίδου το σκορ στο πολύ βαρύ 0-5.

kingsport.gr

 

Back to top button