Ελλάδα

Πώς θα γίνει το έργο σύνδεσης της Ιόνιας Οδού με τα Τζουμέρκα

Οι αλλαγές στο σύστημα δημοπράτησης είχαν ως αποτέλεσμα τις μικρές καθυστερήσεις για αρκετά έργα στην περιοχή. Φαίνεται όμως ότι αυτές λαμβάνουν τέλος καθώς τα προβλήματα που είχαν εντοπιστεί ξεπεράστηκαν.

Έτσι η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου ενέκρινε την ηλεκτρονική δημοπράτηση του έργου «Οδός σύνδεσης του Α/Κ Τερόβου της Ιόνιας Οδού με τη 2η Επαρχιακή Οδό Ιωαννίνων – Γέφυρα Πλάκας», προϋπολογισμού 25.000.000 ευρώ».

Επίσης ενέκρινε τη δημοπράτηση και των εξής έργων:

«Βελτίωση επαρχιακής οδού Ασπροχώρι- Λίππας –Πλατανίων» Π.Ε. Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ

«Αποκατάσταση επαρχιακής οδού Μικρής Γότιστας – Μικρού Περιστερίου» Π.Ε. Ιωαννίνων , προϋπολογισμού 70.000 ευρώ

«Κατασκευή ζαρζανέτ και επενδεδυμένης τάφρου στην επαρχιακή οδό Δίστρατο-Κεντρικού της Π.Ε. Άρτας», προϋπολογισμού 65.000 ευρώ

«Βελτίωση επαρχιακής οδού Κάτω Λίππα- Αχλαδέα» Π.Ε. Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 60.000 ευρώ

«Αποκατάσταση κοίτης Αράχθου – προστασία κτηνοτροφικών μονάδων στο Βοτονόσι» Π.Ε. Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 60.000 ευρώ

«Αποκατάσταση οδού Πλαταριά – Φασκομηλιά Νομού Θεσπρωτίας», προϋπολογισμού 45.000 ευρώ

Με άλλες αποφάσεις της η Οικονομική Επιτροπή ανέδειξε τους αναδόχους των έργων:

«Αποκατάσταση επαρχιακής οδού προς Αγία Παρασκευή – Φούρκα», προϋπολογισμού 70.000 ευρώ (Ανάδοχος: Ντάφλης Γεώργιος)

«Προμήθεια σωλήνων πολυαιθυλενίου PE 100 Φ315 PN 10 Atm για την αντικατάσταση του κεντρικού αρδευτικού δικτύου του ΤΟΕΒ Άνω Ρου Αχέροντα», προϋπολογισμού 45.136 ευρώ (Ανάδοχος: τ.ε.μ.α. ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ Α.Ε.)

«Αποκατάσταση δεξαμενών συλλογής όμβριων σε κοινόχρηστες κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στην Δραγοψά και τα Κάτω Ραβένια (προμήθεια υλικών)», προϋπολογισμού 24.800 ευρώ (Ανάδοχος: ΕΛ.ΜΟ.Ν. Ο.Ε.).

Τέλος η Επιτροπή ενέκρινε την ανάθεση των εργασιών για την καταπολέμηση της ασθένειας του μεταχρωματικού έλκους των πλατάνων στην περιοχή του ποταμού Καλαμά από Μενίνα έως Βρυσέλλα, και στην περιοχή Καλπακιώτικο-Ελαία Φιλιατών προς αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων λόγω πτώσης των πλατάνων στο ποταμό Καλαμά, προϋπολογισμού 24.800 ευρώ αντίστοιχα, με ανάδοχο τον Γεώργιο Γκαλιμάνας.

epiruspost.gr

Back to top button