Πανεύκολα, ξεχωριστά, σπιτικά σοκολατάκια από τη Μαρία
ΥΛΙΚΑ
300 γραμ πραλίνα [Μερέντα]
250 κάστανα βρασμένα
100 γραμ. μπισκότα “Πτι- μπερ”
50 γραμ. βούτυρο ”μαλακό”
1 σφηνάκι λικέρ πικραμύγδαλο
ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
Αιγίνης αλεσμένα
φουντούκια αλεσμένα
κακάο
τρούφα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλέθεις τα μπισκότα στο μούλτι, ψιλοκόβεις τα κάστανα, προσθέτεις το βούτυρο, την πραλίνα, το λικέρ.
Όλα μαζί τα ζυμώνεις με το χέρι, τα κάνεις μπαλάκια, τα περνάς από τα υλικά τις επικάλυψης και τα αφού τα βάλεις σε χάρτινα καλαθάκια, είναι έτοιμα για κέρασμα.
Καλή σας επιτυχία
Μαρία