ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Κυριακάτικη ποδηλατική εξόρμηση 60 χλμ (χάρτης)

Ελάτε με την καλή σας τη ΔΙΑΘΕΣΗ και την ΠΑΡΕΑ σας στην 2η Κυριακάτικη Ποδηλατική Εξόρμηση.
Η διαδρομή 60 χλμ είναι η εξής: Καστοριά – Μανιάκοι – Καλοχώρι – Πεντάβρυσο – Χιλιόδενδρο – Άργος Ορεστικό – Δισπηλιό – Μαυροχώρι – Πολυκάρπη – Καστοριά.
Ο ρυθμός θα είναι σχετικά χαλαρός, κοντά στα 20-25 χλμ/ώρα και όπου επιτρέπεται…περισσότερο (βλέπε κατηφόρες), το οποίο βέβαια θα εξαρτηθεί και από το επίπεδο των συμμετεχόντων και θα ρυθμιστεί ανάλογα. Εννοείται πως θα υπάρχουν και οι απαραίτητες στάσεις.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ_ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: 2 σαμπρέλες, φώτα (για ασφάλεια), κλειδί για εξαγωγή τροχού (για όσα ποδήλατα δεν έχουν αυτόματο σύστημα τροχών quick release), ρουχισμός ανάλογος καιρικών συνθηκών, αντιανεμικό, παγούρι με νερό, σνακ, χρήματα και εννοείται ΚΡΑΝΟΣ !!!
ΚΑΝΟΝΕΣ
Ο καθένας συμμετέχει με δική του ευθύνη και είναι υπέυθυνος για την καλή λειτουργία του ποδηλάτου του.
Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουμε να έχουμε καλή συμπεριφορά, να τηρούμε τον Κ.Ο.Κ, να ποδηλατούμε προσεκτικά και με ασφάλεια στο σχηματισμό της ομάδας ώστε να μη θέσουμε κανέναν σε κίνδυνο.
Ο Π.Σ.Καστοριάς ”620” συμβάλλει στην οργάνωση της βόλτας με σκοπό την καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή της και δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί κατά τη διάρκειά της. Πρόκειται για ποδηλατοβόλτα κι όχι για πρόσκληση συμμετοχής σε κάποια διοργάνωση.

Κυριακή 8/10 στις 11 π.μ. στο Πάρκινγκ Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς

Ποδηλατικός Σύλλογος Καστοριάς “620”

 

 

 

 

Back to top button